Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Když se klubu nedaří aneb stmelovali jsme partu: Salák sesadil z trůnu Ujfalušiho

    Hokejista Alexander Salák z návštěvy šantánu vybruslil tak, jak se na sportovce patří. | foto: Koláž Expres.cz

    Hokejový brankář Alexander Salák (35) sice na ledě aktuálně moc neválí, coby krizový PR manažer ale nemá konkurenci! Poté, co se rozhovořil o spanilé jízdě na striptýz, kam vyrazil se spoluhráči ze Sparty, se stal nekorunovaným králem kajícných hříšníků. Vystřídal tak Tomáše Ujfalušiho, který se před lety blýskl legendární výmluvou. „Nic jsem neplatil a ta částka absolutně nesouhlasí,“ komentoval fotbalista dostaveníčko placených společnic v hotelu Praha.

    „Šlo o klasické stmelování party, když se sportovně nedaří. Chtěli jsme si to vyříkat u piva. Dáte si jich pár, do toho nějaký panák. Měli jsme volno a Sparta má dobrou šatnu,“ rozhovořil se v rozhovoru pro Blesk Alexander Salák.  

    „Pak jsme měli ten spásný nápad, že se půjdeme někam podívat. Myslím, že tomu týmu to pomohlo. Bohužel pro pár kluků to znamenalo na pár dní domácí problém,“ doplnil bezelstně hokejový brankář.

    „Měli jsme se spoluhráči Vánoce a mě nenapadlo nic debilnějšího než se podívat na pár holých zadků. Běžně na taková místa nechodím, ale těch deset minut striptýzu se mi líbilo. Úchvatné, že je z takového nic takový průšvih,“ podivil se Salák. 

    „Bylo tam pár supermanželů a my kreténi si to vyžíráme,“ doplnil s tím, že se návštěva ve vykřičeném domě podle něj zbytečně nafoukla, navíc prý řada věcí, jež proběhly médii, nesouhlasí. 

    Známý brankář během rozhovoru vystřídal hned několik rolí. Chvíli se divil s tím, že netuší, co udělal špatně, v druhé polovině se ale proměnil v napraveného hříšníka, který dostal za uši a teď bude sekat latinu.   

    Hokejista Alexander Salák výšlap do šantánu hájí. Prý šli s kluky stmelovat tým.

    I když šlo o tolik potřebný teambuilding, který ve finále týmu prospěl, byť to chvílemi nevypadalo, podruhé už by na „holé zadky“ nevyrazil. Prý si uvědomil, kde je jeho místo. 

    „Myslím si, že mezi sebou máme takovou lásku, že tohle nic nebylo. Každý pár řeší těžkosti,“ přemítal v rozhovoru pro Blesk.

    „Místo toho, abych pomáhal doma paní, nenapadlo mě nic lepšího než tenhle nesmysl,“ komentoval svůj výšlap Salák, který rychle přešaltoval do role kajícného manžela a partnera, jenž si uvědomil, že šlápl vedle. Zjevně ho jeho milující choť řádně nabrífovala.

    Hokejista Alexander Salák a jeho manželka Míša tvrdí, že je v jejich vztahu zase vše zalité sluncem.

    Přiznal, že si doma s manželkou vyměňovali názory kvůli zahraničnímu angažmá. Jedním dechem dodal, že zavařeno měli doma i jeho parťáci ze Sparty, zvláště poté, co jejich stmelovačka proběhla tiskem.

    „Ty první tři dny byly asi náročné pro každého. Ale vesměs to snad potom všichni vzali s nadsázkou, že to bylo potřeba. Stalo se to, byl to průšvih, ale tomu týmu to pomohlo. Proto myslím, že se to všude přešlo,“ dodal hokejový brankář, který je mistrem krizové komunikace. 

    Z jeho slov je patrné, že fanoušci hokejové Sparty se teď mají na co těšit, protože po striptýzu půjde výkonnost týmu rapidně nahoru...

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 17:30 pondělí 23. května 2022. Anketa je uzavřena.

    • Haha
      44
    • Super
      11
    • Trapas
      10
    • Sladký
      4
    • Cože
      2
    • Tvl
      2
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...