Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Nečekaná dohra zápasu Bejra se Soukupem: Trestní oznámení! Jdu na policii, řekl Expresu Aleš

    Jejich zápas měl být zlatým hřebem lednového galavečera Clash of the Stars. Duel podle pravidel boxu ale skončil naprostým fiaskem. Aleš Bejr (46) několikrát udeřil Jaromíra Soukupa (54) hlavou do obličeje a snažil se i boj přenést na zem. V rozhovorech pak několikrát řekl, že chtěl mediálnímu magnátovi co nejvíce ublížit a ideálně mu „hlavičkou“ zlomit nos. Nyní se Bejr Expresu svěřil, že ostře sledovaný zápas má velmi nečekanou dohru. „Musím na policii kvůli trestnímu oznámení,“ uvedl kontroverzní youtuber.

    27. ledna se uskutečnil sedmý galavečer Clash of the Stars. Turnaj, který sledovala vyprodaná Sportovní hala Fortuna, měl zatím největší ohlas u široké veřejnosti.

    Důvodem byl bezpochyby zápas podle pravidel boxu mezi Jaromírem Soukupem a Alešem Bejrem, který skončil už v prvním kole, protože youtuber byl diskvalifikován za nepovolené údery hlavou.

    „Příprava byla docela náročná a poctivá. Mise dát se fyzicky do pořádku a do zápasové formy byla splněna. Soupeř byl bez úderu a naprosto nesmyslně nechtěl boxovat. Možná je opravdu cvok,“ uvedl těsně po zápase pro Expres.cz Jaromír Soukup.

    „Proti taktice, kterou zvolil – dostat se k tělu, chytnout okolo pasu a dávat hlavičky nebo jinak faulovat, se jaksi podle pravidel boxu bojovat nedá. To jsem fakt více udělat nemohl,“ dodal mediální magnát.

    Bejr pak v několika rozhovorech, včetně toho ve studiu Expresu, přiznal, že jeho plánem bylo Soukupovi co nejvíce ublížit a pravidla ho vůbec nezajímaly. „Chtěl jsem mu zlomit nos, aby ho odvezla sanitka,“ řekl mimo jiné Bejr.

    Bejrův zápas se Soukupem řeší policie: Někdo na mě podal trestní oznámení, tvrdí Aleš

    Od extrémně vyhroceného duelu mezi Bejrem a Soukupem uběhlo něco málo přes měsíc a youtuber se nám teď svěřil s velmi zajímavou informací.

    „Ve spojitosti se zápasem s Jaromírem Soukupem na mě někdo podal trestní oznámení. Dnes jdu kvůli tomu na policii,“ uvedl pro Expres.cz Bejr.

    „Vůbec nevím, kdo to na mě podal, jestli přímo Soukup, nebo někdo jiný. Chodí na mě pravidelně hodně udání, možná to byl nějaký hejtr. V rozhovorech jsem říkal, že jsem mu chtěl zlomit nos a může to být tedy hodnoceno jako ublížení na zdraví ve stádiu pokusu,“ dodal influencer.

    Redakce Expresu Jaromíra Soukupa kontaktovala. Podnikatel rázně popřel, že by na Bejra podal trestní oznámení.

    „Já teď musím na policii vysvětlit, že všechno, co jsem dělal, bylo v rámci proma na náš zápas a případné další zápasy v Clash of the Stars. Pokud z toho budu mít problémy, tak bych nemohl na tiskovkách dělat už žádnou show. Příště by na mě mohl někdo podat trestní oznámení kvůli trash-talku,“ kroutí hlavou Bejr.

    Fotogalerie