Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Duel Pekarové se Schillerovou: Která z boje vyšla vítězně? A co pití Černochové?

    Poté, co si ministryně obrany o víkendu pustila ústa na špacír a Česko div nevystoupilo z OSN, bylo v novém pořadu Za pět minut dvanáct rázem co řešit. Markéta Pekarová Adamová (TOP 09) měla co dělat, aby skandální slova nějak „okecala“. Alena Schillerová (ANO) si v tomto ohledu servítky moc nebrala. Což vzhledem k povaze věci asi ani nepřekvapí. Jasno měli i lidé, kteří debatu sledovali. Padla slova o zhrzených ženách bez dětí, zato s přehnanými ambicemi a kladným vztahem k alkoholu.

    „Stydím se za OSN. Dle mého názoru nemá Česká republika v organizaci, která fandí teroristům a nerespektuje základní právo na sebeobranu, co pohledávat,“ napsala v sobotu na sociální síti X rozohněná ministryně obrany Jana Černochová (ODS) v reakci na rezoluci, která neodsoudila počínání teroristického uskupení Hamás.

    „Byla jsem včera z toho tweetu na sociální síti X docela zhrozená. Chci říct, že hnutí ANO podporuje Izrael. To chci uvést, než budu reagovat na paní ministryni. Myslím si prostě, že by se tweety neměly takhle večer postovat. Československo přece bylo jednou ze zakládajících zemí OSN a ani Izrael nevolá po vystoupení,“ nechala se slyšet Alena Schillerová v novém diskuzní relací TV Nova.

    „Myslím si, že bychom měli spíše vystupovat proti takovýmto rezolucím. Ano, jsou tam často přijímány věci, které nejsou v souladu s českou politikou,“ zdůraznila Markéta Pekarová Adamová, která se v tom shodla se Schillerovou. Ta souhlasí, že bychom proti přijaté rezoluci měli bojovat. Je však proti tomu, aby Česko vystoupilo z OSN.

    Slova Černochové rozlítila také českou veřejnost. Lidé si servítky rozhodně nebrali.

    Hostem pořadu Za pět dvanáct byla také Alena Schillerová.

    Markéta Pekarová Adamová ve sváteční den 28. října chtěla být vidět.

    „To jsou ty báby bez děcek. Hrnou se do kariéry, chtějí se vyrovnat chlapům, zjistí, že to nejde, a pak večer lejou jak prokoplý a píšou na sociální sítě. To samé Pekarka,“ rozpovídal se na téma Jany Černochové a vystoupení Česka z OSN jeden z diskutérů pod nováckým pořadem Za pět minut dvanáct.

    „Černochová nás dostane akorát do průseru,“ utrousil Milan.

    Jana Černochová

    „Pekarová se jako vždy vyznamenala svými bláboly, ráda mění stav věcí, témat jak ji to zrovna vyhovuje, takže blábol a lež jako její premiér Fiala. Jejich motto není Pravda vítězí, ale pravý opak,“ rozohnila se Hella, která kope za tábor bývalé ministryně financí. Podle ní byla jasnou vítězkou duelu. Na to se názory lidí samozřejmě velmi různí.

    V čem se však shodly Pekarová, Schillerová i diváci, to byl názor na skandální komentáře Černochové. Slova o OSN už prý byla hodně za hranou a ministryně by si měla dávat pozor na ústa, i ta virtuální, když na to přijde.

    Jana Černochová sjednotila národ. I když jinak, než měla v plánu.

    Řada lidí pak nabyla dojmu, že si vlivná žena musela před kanonádou na Twitteru nečeho přihnout, jinak to snad ani není možné, aby předvedla takové faux pas.

    „Jestli ona nemá večer něco v sobě, když tohle píše, jinak si to neumím vysvětlit,“ zamyslela se Margita.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 23:30 úterý 27. února 2024. Anketa je uzavřena.

    • Super
      143
    • Trapas
      43
    • Haha
      8
    • Tvl
      8
    • Cože
      5
    • Sladký
      3