Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Fotbalový pivař Pepa a oblíbený číšník! Život trans Dominiky z Výměny před tranzicí

    Málokterý díl Výměny manželek měl tak silný příběh, jako ten, který odvysílala tuto středu televize Nova. V hlavní roli se zde totiž představila trans žena Dominika, která dříve bývala mužem, jmenovala se Pepa a měla typický chlapské koníčky. Na sociálních sítích jsou stále snímky, na kterých je Dominika, tehdy ještě tedy Pepa, s partou kamarádů na pivu či na fotbalovém utkání v cizině. Dominika se také v minulosti živila jako číšník ve známé pražské restauraci. Kvůli velké podobnosti s čarodějem Ronem Weasleym z Harryho Pottera měla přezdívku Ron a lidé ji milovali!

    Na televizní obrazovky se opět vrátila oblíbená reality show Výměna manželek. Poslední díl opět vzbudil velké vášně na sociálních sítích. Objevila se v něm totiž Dominika Petrů, která se narodila jako muž a v době natáčení procházela změnou pohlaví.

    „Já jsem úplně normální, jenom s tím rozdílem, že procházím změnou pohlaví a tím pádem naše tradiční rodina je malinko netradiční,“ řekla před kamerou Dominika, kterou děti neoslovovali jako tatínka, ale říkali jí jejím novým jménem.

    „Už mám od Ministerstva zdravotnictví schválenou změnu pohlaví a potom už to budu moct mít i v občance,“ prozradila Dominika, která dříve bývala Pepou.

    Historicky první trans žena, která se kdy objevila ve Výměně manželek, si vůbec nesedla s novou náhradní manželkou Darinou. Dominice se například vůbec nelíbilo, že o ni Daria mluvila jako o „taťkovi“. „Nepřeji si, aby o mně mluvila jako o taťkovi, já už nejsem taťka dávno,“ řekla rázně na kameru.

    Dominika

    Darina se po několika dnech psychicky složila, před štábem často plakala a Výměnu raději předčasně ukončila.

    Darina se psychicky zhroutila.

    Dominika před tranzicí: Pivař Pepa, co jezdil s přáteli na fotbal!

    Televizní diváky jistě zajímá, jak Dominika žila před tím, než se rozhodla stát se ženou. Na sociálních sítích jsou stále veřejně dostupné starší fotky, na kterých Pepa vypadá jako spokojených chlapík, co má typicky chlapské zájmy.

    Takhle vypadala Dominika ještě před tranzicí.

    S kamarády rád chodil do hospody na pivo a cestoval také po světě za fotbalem. Před pěti lety s partou přátel vyjel například do Německa na zápas Borussie Dortmund a soudě podle fotek a videí na Facebooku to vypadalo jako velmi vydařený zájezd plný nezapomenutelných vzpomínek.

    Takhle vypadala Dominika z Výměny manželek ještě před tranzicí.

    Pepa pracoval jako číšník, štamgasti ho milovali a říkali mu Rone

    Kvůli velké podobě s filmovým čarodějem Ronem Weasleym z Harryho Pottera přátelé Pepovi přezdívali Ron. I on sám si tak rád říkal. V partě byl velmi oblíbený a díky své hodně přátelské a společenské povaze se našel v pohostinství. Štamgasti si z něj často dělali legraci. Ptali se ho, jak se má Hermiona a chtěli s ním fotku.

    Ještě před pár lety Pepa (dnes už Dominika) pracoval ve známé pražské restauraci Lokál. Vedení podniku bylo s ryšavým číšníkem natolik spokojené, že se jeho fotkou pochlubilo na svém Facebooku.

    „Josef Petrů aneb Ron Weasley, oblíbený číšník z Lokálu Dlouhá,“ stojí dodnes na sociální síti, kde je i Pepova stará fotka.

    Redakce Expresu Dominiku Petrů oslovila. První trans žena, co se kdy objevila v reality show Výměna manželek, nám slíbila, že odvypráví svůj příběh. „Ráda se s vámi podělím o svou cestu,“ řekla Dominika, která šla do Výměny i z toho důvodu, aby Češi změnili pohled na trans osoby.

    Expresu poskytla Dominika Petrů velkou sondu do své duše. Obsáhlý rozhovor přineseme již brzy.

    Fotogalerie