Šílený Novák z SPD: Nabádá lidi k defenestraci! Chce vyházet z oken vedení ČT

O Vítězslavu Novákovi z SPD se dlouhodobě ví, že není příliš velkým fanouškem České televize. Stejně jako jeho mnoho kolegů z politické strany vždy využije možnost si do veřejnoprávního média s chutí rýpnout. Teď ale zašel příliš daleko. Veřejně nabádá lidi k tomu, aby začali vyhazovat vedení České televize z oken!

Vítězslav Novák na svém Facebooku často sdílí příspěvky, ve kterých si vůbec nebere servítky. Často kritizuje právě Českou televizi.

Teď přidal na svůj profil reportáž, ve které se mluví o takzvaných proruských trollech. Nováka to natolik vytočilo, že začal lidi nabádat k defenestraci z budov České televize!

„To už si ČT dělá pr*el? Pojďme vedení svrhnout postaru! Normálně defenestrace z budov ČT. Podívejte se, co šíří za propagandu! Elfové z Estonska. RRTV opravdu potřebuje nové kritické tváře,“ napsal Novák.

Novák prahne po defenestraci.

Pod příspěvkem se rozjela slušná diskuze. Jeden z diskutérů Novákovi napsal, že brzy může čekat žalobu či trestní oznámení. Na to politik udiveně odpověděl: „Prosím?“

Novák zřejmě nechápe, že to, co udělal, bylo slušně řečeno velmi nevhodné.

Redakce Expres.cz Nováka kontaktovala. Zeptali jsme se ho, zdali svůj příspěvek myslel vážně a jestli se skutečně nebojí trestního oznámení. 

Za podněcování k trestnému činu hrozí podle trestního zákoníku až dva roky za mřížemi. Novák nám na zprávy zatím neodpověděl.

Hříšná dcera Michaela

Jméno politika z SPD bylo v minulosti spojováno s jeho kontroverzní dcerou Michaelou

Michaela se měla nabízet za peníze na internetu.

Ta nejenže na svého otce často nadávala a na sociálních sítích sdílela jednu sexy fotku za druhou, ale údajně se měla živit i prostitucí a nabízet se na internetu za peníze.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 18:00 středa 3. června 2020. Anketa je uzavřena.

  • 43
  • 37
  • 31
  • 30
  • 28
  • 26