Čtvrtek 9. května 2024, svátek má Ctibor

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Diskuze

    Tohle video Rakušan nezveřejnil: Kdo je mladík v obleku, který ho setřel před celou hospodou

    Urážkám a nejrůznějšímu skandování čelil s klidem, za to si zaslouží uznání. V jednu chvíli se ale Vít Rakušan v karvinské hospodě, kam vyjel na první „debatu bez cenzury“, pořádně zapotil. To když si ho vzal na paškál mladý vítkovický zastupitel Matěj Gregor. Ministra vnitra zpražil věcnou a velice konstruktivní kritikou.
    Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
    Děkujeme za pochopení.
    AS

    Jak je možné, že jsou mezi námi stále lidé, kteří věří lžím politiků, vládních činitelů? Jak je možné, že jsou zde lidé, kteří vehementně brání jednání ulhaných jedinců? Jak je možné, že lidé si lži vládních činitelů nepamatují? Jaká je morálka těchto jedinců? Jak je možné, že na Seznamu, který o sobě tvrdí, že je nestranný, nejsou články tohoto typu? Na jednání Seznamu můžeme pohlížet i jako na dezinformační a lživé. Stejným způsobem můžeme nahlížet na ČT a ČRo. Jak je možné, že jsou lidé, kteří lež a pošlapávání principů demokracie jsou schopni vyslovit, že žijí v demokracii? Matěj Gregor, připravený, věcný, objektivní, peroucí se za skutečnou demokracii se všemi jejími principy. Lide český, probuď se, nauč se rozeznávat lži, tak jak jsi to už jednou dokázal. Uteč z vazalství, tak jako jsi to už jednou dokázal. Tohle není demokracie. Ta je v reálu naprosto odlišná od té současné provládní, prounijní.

    1 0
    možnosti
    AZ

    Reakce na pravdivé konstatování, že pan Vít Rakušan stále lže, nebyla od něho obdivuhodná, nýbrž obdivuhodně drzá, neboť lhal nadále. Strašné a trestuhodné.

    1 0
    možnosti
    BB

    ve videu na stránkách starostů je ten člověk na 53 minutě...takže ne kecičky..je to tam nikdo to nevymazal

    0 0
    možnosti
    MP

    Matěj Gregor je v obecním zastupitelstvu za sdružení Vítkovičtí - https://vitkovice.ostrava.cz/cs/radnice/organy-samospravy/zastupitelstvo-mestskeho-obvodu/abecedni-seznam-clenu-zastupitelstva-2022-2026

    Je také členem strany Svobodní a kandiduje ve volbách do evropského parlamentu - https://svobodni.cz/eurovolby/.

    Slogan "ANO, VRÁTÍME VODU LIDEM" asi použili, ale troufám si tvrdit, že lidé většinou pochopili, že nejde o projekt ANO.

    3 0
    možnosti
    RC

    Ten panacek kandidoval za uskupeni, ktere parazitovalo na jmenu nejsilnejsi opozicni strany, kdyz se pojmenovalo:

    ANO, VRÁTÍME VODU LIDEM

    0 5
    možnosti