Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Zrůdné týrání psa v Hradišti: Holič se mstil přítelkyni. Zvíře se brodilo ve výkalech

    Tyran Martin T. měl psa týrat kvůli pomstě bývalé přítelkyni. | foto: Instagram

    Chlubil se s ním na stránkách svého barbershopu, ve skutečnosti ho nechal hladovět a brodit se ve vlastních výkalech. Českem otřásl nechutný případ týrání psa, kterého se v Uherském Hradišti dopustil místní pánský kadeřník Martin T. Lidé na sociálních sítích volají po pomstě, dokonce se mobilizují. Hněv mířil také na jeho partnerku, jenže se ukazuje, že Martin týral psa právě ze msty za rozchod. Na veřejnost mezitím pronikly detailní informace o tom, v jak strašlivých podmínkách pes žil.

    „Ty taky skončíš v pekle, není možné, abys o tom nevěděla,“ stálo v jednom z mnoha komentářů pod fotkou, na které je tyran Martin T. se svou přítelkyní.

    Také ona se stala terčem nenávisti. Na první pohled logicky, sotva by o týrání psa nemohla vědět. Jenže se ukázalo, že vše je zřejmě úplně jinak.

    Podle informací z Uherského Hradiště, kde je případ aktuálně velkým tématem, se totiž Martin T. se svou partnerkou rozešel ve zlém. A protože psa si pořizovali společně a ona ho měla ráda, kadeřník se jí měl mstít tím, že psa zavřel v bytě a nestaral se o něj.

    Pes byl v naprosto zuboženém stavu.

    Jak se ukazuje, zvíře bylo nejspíš doma samotné hodně dlouho. Svědčí o tom slova poslance za ODS a zároveň starosty Uherského Hradiště Stanislava Blahy.

    „Strážníci našli byt, ve kterém pes přežíval. Nebyl označený jmenovkou, ale zápach linoucí se přes zavřené dveře napovídal, že je něco opravdu špatně. Na zvonění nikdo nereagoval a nikdo ze sousedů nevěděl, kdo v bytě bydlí. Strážníci zavolali na pomoc hasiče. Ti díky výsuvnému žebříku vstoupili do bytu otevřeným oknem a psa odchytili. Potvrdilo se jim, co už tušili: v bytě se nikdo nezdržuje,“ uvedl Blaha.

    „Bohužel se potvrdilo i další podezření. Byt byl plný výkalů, pes bez vody a krmiva, v zoufalosti dokonce vypil i vodu ze záchodové mísy,“ dodal.

    Jak bezcitnou osobou tyran je, pak dosvědčuje i jeho komunikace s policisty. Těm do telefonu suše řekl, že do bytu ani chodit nemuseli, protože „je tam jenom pes“.

    „Případ si převzala Policie ČR s podezřením na spáchání trestného činu týrání zvířete. Z databází zjistili, kdo je nájemce. Zavolali mu a nevěřili vlastním uším. Do bytů se prý nemuseli obtěžovat vstupovat, protože je prázdný a nachází se v něm pouze pes,“ informoval Blaha.

    Fotogalerie