Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Tuhle sexbombu měl MMA bijec Penz zmlátit! Kdo je vlastně Claudia?

    Tuhle sexbombu měl Tomáš Penz brutálně zmlátit. | foto: Facebook

    Profesionální MMA zápasník Tomáš Penz (34) měl brutálně zbít svou přítelkyni. Poté prý zmizel z místa činu a policie po něm vyhlásila pátrání. Redakci Expres.cz se podařilo vypátrat, kdo je dívka, na které se obávaný ranař tak vyřádil.

    O násilném činu vrcholového sportovce Tomáše Penze jako první informoval web eXtra.cz. Ten mimo jiné uvedl, že zmlácenou přítelkyní je žena, která se živila jako herečka filmů pro dospělé.

    Redakce Expres.cz se ale spojila s důvěryhodným zdrojem, který zná jak Penze, tak jeho přítelkyni a s něčím takovým nesouhlasí. Zdroj nám pod zárukou anonymity popsal, jak fungoval vztah mezi MMA bijcem, jenž se podle posledních zpráv měl na policii včera přihlásit, a jeho sexbombou Claudií.

    „Jako první chci říct, že není pravda, že by se Claudia živila jako pornoherečka. To je lež. Nafotila možná nějaké fotky, ale to je vše,“ řekl nejprve náš zdroj, podle něhož Penzova přítelkyně byla dívka, která pracovat nepotřebovala.

    „Žila pouze z peněz rodičů nebo svých partnerů. Pokud někde pracovala, tak pouze pár měsíců a pak ji vyhodili,“ pokračuje zdroj.

    Claudia milovala luxus. Sama prý ale nikdy nepracovala.

    Penz s Claudií spolu tvořili pár od roku 2016. Jejich vztah nebyl zrovna idylický. 

    „Claudia se ho občas bála, ale s tím, že Tomáš nejde pro ránu daleko, se nakonec smířila,“ poznamenává dále zdroj, který nám také povyprávěl o kontroverzní pověsti, již má v Liberci MMA zápasník Tomáš Penz.

    „Je výbušná povaha. Rád si také občas dá něco do nosu a možná je to jeden z důvodů, proč s ním Claudia začala. Jí totiž tento životní styl vyhovuje. V Liberci se o Tomášově práci ví. Využívá ho hodně malých i velkých podnikatelů. Můj blízký kamarád mi řekl: Když potřebujeme z někoho vytlačit kačky, tak zavoláme Pencáka,“ svěřil se nám člověk, podle kterého byly drsné spory mezi Penzem a Claudií prakticky na denním pořádku.

    Tomáš Penz se svou přítelkyní na dovolené

    „Nebál se na ni řvát i před svědky. Byl jsem očitým svědkem jejich pověstných hádek v barech v Liberci. Většinu těch hádek ale vyvolala Claudia, protože je velmi žárlivá. Nežárlí ale na cizí ženy. Bojí se, že by přišla o peníze, které jí Tomáš poskytuje,“ zakončil zpověď pro člověk, který ale konání Tomáš Penze nechce nikterak zlehčovat.

    Claudia se prý Tomáše bála. S jeho vznětlivou povahou se ale smířila.

    Tomáš Penz je zkušený český MMA zápasník, jenž zápasil i pod organizací XFN. Podle databáze Sherdog ve své profesionální kariéře zaznamenal celkem 11 vítězství a 13 porážek.

    Prohry se začaly u Penze množit zejména v posledních letech. Z posledních šesti zápasů pětkrát odešel poražen a navíc pokaždé před limitem. V roce 2014 například zápasil s nejlepším současným českým bijcem Jiřím Procházkou a ten ho „umlátil“ po pouhých 48 vteřinách.

    Soudě podle informací od našeho zdroje, zdá se, že na kariéru profesionálního MMA zápasníka Penz nejspíše v poslední době zanevřel a pochopil, že muž s jeho schopnostmi a silou si může vydělávat peníze i jiným způsobem.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 16:00 pátek 16. srpna 2019. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      36
    • Haha
      32
    • Super
      20
    • Cože
      20
    • Sladký
      20
    • Tvl
      15
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...