Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Všude výkaly a čtvrt milionu v igelitce! Jedna z dívek popsala Terezin život v Pákistánu

    Na sociálních sítích se chlubily sexy fotkami a kamarádům mile rády dokazovaly, že si plnými doušky užívají život plný luxusu. Vše bylo ale prý jinak! Cesty do Pákistánu, které odsouzená pašeračka Tereza Hlůšková (25) podnikala s bývalou nejlepší kámoškou a modelkou Simonou Hučíkovou (25), v žádném případě nebyly procházkou růžovým sadem. Peníze, které si Češky v daleké zemi vydělaly, byly podle nich těžce vydřené, dívky žily v otřesných podmínkách. „Byly zavřené v pokoji, nesměly vycházet, nosili jim tam jídlo. Jednou se jim ucpal záchod a všude to tam smrdělo výkaly,“ popsala Expresu jedna z dívek z okruhu Terezy Hlůškové.

    V lednu roku 2018 zadrželi pákistánští celníci na letišti Češku Terezu Hlůškovou s kufrem plným drog. Dívka, která poté dostala téměř devět let za pašování heroinu, se bránila, že do daleké země jezdila za modelingem ještě s dalšími dívkami. Jednou z nich měla být modelka Simona Hučíková, která se poté na celé kauze snažila proslavit. Už dříve se Expresu svěřila další ze slečen kolem Terezy Hlůškové, která má s cestami do Pákistánu svou zkušenost.

    „Za jedno focení, které se vším všudy trvalo deset dní, jsme si vydělaly 2700 liber. V Pákistánu jsem celkem byla dvakrát, Tereza třikrát,“ řekla nám dříve Terezina kamarádka, která nechtěla být jmenována.

    Nyní jsme se spojili s dívkou také jménem Tereza, která se začala po boku modelky Simony Hučíkové objevovat poté, co Tereza Hlůšková skončila v pákistánském kriminále. Námi oslovená dívka má o cestách do Pákistánu informace od Simony.

    „Přiletěly tam s Terezou, tam je zavřeli do nějakého hnusného baráku, odkud nemohly vycházet. Měly tam být asi dva týdny. Nosili jim tam jídlo a holky byly zavřené spolu v ložnici. Simona to tehdy popisovala dost drsně,“ řekla nám na úvod dívka z Uherského Hradiště.

    „Jednou se jim tam ucpal záchod a ony na něj nemohly dále chodit. Všude to tam smrdělo výkaly a celkově to pro ně bylo dost psychicky náročné,“ pokračuje Tereza, které přijde zvláštní, že Hlůškovou zadrželi zrovna ve chvíli, kdy ji poprvé do Pákistánu dělala doprovod její tehdejší kamarádka Simona.

    „Udělala tam jedno z těch pekel, co umí, a po týdnu ji pustili, že může letět dříve. Dostala kufr s drogami a letenku první třídou. Poslední destinace byla Londýn, kde na letišti dostala v igelitové tašce deset tisíc liber. Potom měla Terezu vyzvedávat na letišti v Praze a už jenom viděla ve zprávách, že ji zadrželi,“ popsala dívka, která Terezu Hlůškovou zná už ze základní školy.

    Tereza a Simona ještě v době, kdy bývaly kamarádky.

    Přestala se sexem a začala vozit drogy

    Vždy na ni působila jako hodná, ale lehce naivní dívka, a tak se příliš nediví tomu, že Hlůšková spadla do problémů.

    „Na základce byla nejlepší kamarádkou jedné holky, se kterou jsem vyrůstala a jezdila s rodinami na dovolené. Ona občas přivedla Terezu třeba na grilovačku. Terka byla strašně nádherná holka, hodná, ale až tak moc blbá, že se nechala zatáhnout do Simoniných intrik a začala s ní šlapat. Potom řekla, že už nechce roztahovat nohy, že ji to ničí, a začala převážet drogy,“ říká „druhá Tereza“, podle které je nad slunce jasné, že Hlůšková o drogách v kufru dobře věděla.

    Tereza promluvila pro Expres.cz o Simoně i o jejích cestách do Pákistánu.

    Poměr s drogovým bossem

    Tereza Hlůšková, která si nyní v pákistánském kriminále odpykává téměř devítiletý trest, po celou dobu tvrdí, že o drogách ve svém kufru neměla tušení. U soudu pak několikrát změnila taktiku. Jednou například tvrdila, že se vydala do muslimské země, aby tam studovala islám. Později se měla snažit soud přesvědčit o tom, že nevědomky spadla do spárů drogového gangu, jehož šéfem má být jistý Tárik.

    Právě s Tárikem podle informací Expresu měla Tereza udržovat intimní poměr.

    „Tereza se mi kdysi svěřila, že něco malinko s Tárikem bylo, ale co konkrétně nebo jak daleko to zašlo a kolikrát, to netuším,“ svěřila se nám dříve Terezina kamarádka.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 23:30 úterý 12. října 2021. Anketa je uzavřena.

    • Haha
      72
    • Trapas
      60
    • Tvl
      17
    • Super
      13
    • Cože
      12
    • Sladký
      9
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...