Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Heroinová Tereza zažívá muka v base, její kámoška Simona ukazuje prsa a nový mercedes

    Simona se pochlubila novým „meďourem“. Tereza mezitím trpí v base. | foto: Koláž Expresu

    Nepravomocně odsouzená pašeračka Tereza Hlůšková (23) teď zažívá pravděpodobně ty nejhorší chvíle za dobu, co hnije v pákistánském kriminále. Nesnesitelná vedra a děsivé hygienické podmínky nejsou to jediné, co ji ničí. Před pár dny se otrávila vězeňskou stravou a skončila v nemocnici. Oproti tomu její bývalá nejlepší kamarádka a dnes modelka Simona Hučíková (24) si žije jako královna! Užívá si sluníčko, střídá jednu luxusní destinaci za druhou a nově se pochlubila i novým „meďákem“!

    Modelka Simona Hučíková, která v branži vystupuje pod uměleckým jménem Simonne Cielo, se před časem dokonce objevila na titulní stránce časopisu Playboy. Jednalo se bezpochyby o vrchol v její dosavadní kariéře.

    V poslední dnech svůj Instagram zásobuje snímky, které pocházejí nejspíše z jejích „pracovních cest“. Simona na nich špulí své potetované pozadí v Miami a ukazuje prsa na Ibize. „Můj sexy zadek v Miami,“ chlubí se u jedné z fotek Simona.

    Před pár dny se vnadná blondýna pochlubila také svým novým vozem.

    „Neuvěřitelný pocit sednout do tohoto autíčka s myšlenkou, že za pár hodin už bude zaparkované v mé garáži,“ napsala modelka k videu, v němž je její zbrusu nový mercedes.

    Zajímavé je, že tato „instagramová nálož“ od Simony přichází zrovna ve chvíli, kdy její bývalá nejlepší kamarádka Tereza Hlůšková zažívá pravděpodobně to nejhorší období v životě. 

    Její kámoška trpí, ona se skvěle baví u pláže a ukazuje své poklady.

    Od té doby, co v březnu za pašování heroinu vyfasovala téměř devět let vězení, s nikým kromě svého právníka nekomunikuje a trpí v cele. 

    Nedávno se jí po obědě udělalo zle a skončila v nemocnici. Kromě toho nejsou zrovna růžové vyhlídky na její vytouženou svobodu.

    Krátce poté, co Terezu loni v lednu celníci zadrželi na letišti v Láhauru, se Simona v médiích chlubila, že s Terezou byla nejenom kamarádka, ale také společně ve Švýcarsku v minulosti provozovaly něco jako nevěstinec.

    „Tereza tam byla asi dvakrát, pak začala jezdit do Pákistánu. Já tam jezdila asi dva roky. Ale nebyly to jen sexuální služby, jak se píše. Mám hodně bohatou klientelu, šlo i o večeře a tak,“ svěřila se Simona pro Blesk.cz.

    Simona také na rovinu přiznala, že se na neštěstí své kamarádky pokoušela co nejvíce vydělat. Tereza jí to ale nikdy neodpustí. Simonu nazvala lhářkou a podlou zmijí!

    „Staví svou kariéru na mém neštěstí, tvrdí, že ona sama je nevinná, a všude lže, jako když tiskne,“ napsala před časem v dopise Tereza.

    Tato slova jsou ale Simoně, zdá se, úplně ukradená. Dokonce si za Terezu našla kamarádku. Je to také blondýna a také se jmenuje Tereza. Společně cestují a užívají si luxusní život.

    Vystavuje nejenom obří prsa, ale i svůj potetovaný zadeček.

    Mezitím „původní“ Simonina kámoška Tereza se připravuje na to, až pákistánský soud začne probírat její odvolání. Dívka z Uherského Hradiště před časem prosila o milost. 

    Ve vězení trpí a nedovede si představit, že v něm stráví ještě dalších sedm let. Státní zástupce ale sdělil, že si Tereza zaslouží mnohem tvrdší trest.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 18:30 úterý 19. listopadu 2019. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      82
    • Haha
      81
    • Tvl
      45
    • Super
      35
    • Sladký
      31
    • Cože
      27
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...