Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Tereza H. si užívá slávu na Instagramu: Vzpomíná na Pákistán, s kritiky se nemaže

    Tereza H. má opět důvod se smát! | foto: Instagram

    Ještě v pondělí se dušovala, že nechce být influencerkou a nový profil na Instagramu si založila, aby lidem objasnila svůj příběh. Stačilo ale pár hodin a Tereze H. (26) se na profilu začaly množit nejen nové fotografie, ale i tisíce sledujících. Dívka, která si za údajné pašování heroinu odseděla čtyři roky v pákistánském kriminále, si slávu na sociálních sítích náležitě užívá. Vzpomíná na pobyt v kriminále a s kritiky, jichž je o poznání méně než fanoušků, se vůbec nemaže. „Musím si z hnusných komentářů dělat legraci,“ vysvětlila Expresu Tereza, která promluvila také o vydělávání peněz díky reklamám na sociálních sítích.

    Koncem května Expres jako první vypátral Terezu H. v nejmenované vesnici nedaleko od Uherského Hradiště. Tehdy se dívka na oficiální rozhovor necítila. Přesně o měsíc později si ale založila nový profil na Instagramu, kam začala přidávat fotografie z Pákistánu a diskutuje tam i se svými fanoušky a kritiky.

    Během jednoho dne Tereza získala přes čtyři tisíce sledujících, stačilo jí na to jen pět příspěvků, v nichž zavzpomínala mimo jiné na pobyt v kriminále.

    „Výlet do přírody v Pákistánu. To byl asi ten nejkrásnější pocit. Cela tři krát čtyři metry a najednou svoboda, příroda, nádech a výdech,“ okomentovala jeden ze snímků Tereza, která je prý konečně šťastná.

    Tereza H. je prý konečně šťastná.

    Češka, která si měla původně odsedět osm let a osm měsíců, se od lidí překvapivě dočkala velké podpory. Fanoušků má zatím mnohem více než kritiků!

    „Tolik pozitivních zpráv jsem opravdu nečekala. Nestíhám vůbec odepisovat. Až půjdu do práce, raději si vypnu mobil,“ sdělila Expresu Tereza, která se nám také svěřila, že si našla práci v pohostinství.

    Na profilu se objevují i vzkazy od těch, kteří mladé dívce zrovna nefandí. Se svými kritiky se ale Tereza moc nemaže a často jim velmi vtipně odpovídá.

    „Z hnusných komentářů si musím dělat legraci,“ vysvětluje Tereza H., která nám už několikrát předvedla, že má velmi specifický humor.

    Já a influencerka? Vždyť já doteď nevěděla, co je to TikTok

    Mnozí Terezu podezřívají z toho, že se na sociální sítě vrátila z toho důvodu, aby se stala slavnou influencerkou a vydělávala si peníze díky reklamám. To ale dívka z Uherského Hradiště popírá.

    Nemám v plánu být influencerkou, stojím nohama na zemi, navíc by mě to ani nebavilo,“ řekla Expresu Tereza.

    „Co se týče spoluprací na Instagramu, ani nevím, jak to funguje. Nikdo se mi neozval. Vždyť já ani doteď nevěděla, že existuje nějaký TikTok,“ směje se nedávno osvobozená Češka, která se na sociální síti také pochlubila novou image.

    Na to, jak se Tereza H. na svobodě změnila, se podívejte v galerii.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 12:00 středa 26. října 2022. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      76
    • Super
      29
    • Tvl
      18
    • Haha
      16
    • Cože
      8
    • Sladký
      8
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...