Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Nestíhám vařit ani krájet saláty, hrňte mi jídlo zdarma, říká Simona ze Svatby

    Simona Míková ze Svatby na první pohled dře jako kůň. | foto: Instagram Simony Míkové

    Účast v reality show Svatba na první pohled jí sice ženicha nepřinesla, ani tak si Simona Míková nemusí zoufat. Angažmá v nováckém experimentu jí přihrálo slušných 45 tisíc sledujících na Instagramu, a tak se z ní téměř přes noc stala influencerka. Není divu, že teď nemá ani čas na to si udělat salát k obědu.

    „Je to ideální pro každého, kdo nestíhá vařit, chce trošku zhubnout a přitom chce přijmout potřebné nutrienty. A já jsem teď ve stadiu, kdy v týdnu nestíhám vařit ani krájet saláty, tak mi tato výzva přišla vhod,“ přiznala se Simona Míková, která s radostí přijala dvanáctitýdenní výzvu společnosti, jež vyrábí mimo jiné i potravinové doplňky a nutričně vyvážené pokrmy.

    Byla jednou ze čtyř nevěst reality show Svatba na první pohled, se kterou soucítilo mnoho diváků. 

    Musela se snažit pochopit „manžela“ Radka, ufňukaného a nesamostatného muže, o němž se sice tvrdilo, že je velice chytrý, ale i po třicítce pracoval jako kurýr a přes svou údajnou inteligenci se nezmohl na vlastní kariéru.

    Zato Simona se příležitosti chytila a už ji nehodlá pustit. Fakt, že se z ní stala veřejně známá osoba a hvězdička, již stvořila reality show, bere jako odrazový můstek ke štěstí a lepším zítřkům. Stejně jako další účastníci teď těží hlavně ze zástupů sledujících, díky nimž začala být zajímavá pro nejrůznější firmy a společnosti.

    I proto zřejmě přijala výzvu, na jejímž konci bude zřejmě nová, štíhlejší a hlavně spokojenější Simona.

    „Tak to mě zklamalo,“ opáčila jedna z jejích fanynek, která se do koktejlů a suplementů snídaně, oběda či večeře zjevně nepustí, protože se jí to zajídá.

    Faktem je, že tvrdit, že nemám čas na to nakrájet zeleninu do salátu, možná není tou nejlepší komunikační strategií. Zvláště v době, kdy řada žen řešila, jak skloubit práci, děti na distanční výuce, utáhnout rodinný rozpočet a ještě být žádoucí pro partnera.

    Simona Míková ze Svatby na první pohled prý nemá čas ani na to si udělat k jídlu salát.

    Zato sympatická blondýnka na sociální síti postuje fotky ze sauny, protahování u rybníka nebo „větrání“ nové značkové sukně, na kterou „nenápadně“ upozorní, to kdyby ji náhodou někdo nepoznal.

    A dál žije svůj (téměř) splněný sen.

    „Dnes jsme aplikovali další mezoterapii, cca měsíc po první dávce, jak mi bylo paní doktorkou doporučeno. Moc děkuji za úžasně milý a přátelský přístup a těším se zase příště,“ vrní blahem účastnice Svatby na první pohled, které se v kůži obletované influencerky tuze zalíbilo.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 22:08 úterý 7. září 2021. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      20
    • Haha
      6
    • Tvl
      2
    • Super
      1
    • Cože
      1
    • Sladký
      1
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...