Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Galerie hrůzy: Střelba do studentů na filosofické fakultě, vraždil student

    V centru Prahy proběhla těsně před Vánoci střelba. Pachatel David K. střílel na studenty v prostorách filozofické fakulty. Ti se snažili utéct, na místě je ale dvacet zraněných a deset mrtvých. Útočník, čtyřiadvacetiletý student univerzity, měl podle neověřených informací, které kolují mezi studenty, doma ráno zastřelit i svého otce, poté vyrazil dokončit svou misi hrůzy do školy.

    Útočníkem byl čtyřiadvacetiletý student školy David Kozák. Ráno měl podle informací, které se šíří mezi studenty údajně zabít svého otce, potom se vypravil dokonat dílo zkázy do školy, kde doslova popravoval studenty.

    Příběh hrůzy, který se neodehrál v USA, ale u nás v Čechách

    Část studentů se snažila zabarikádovat v učebnách, jiní prchali, někteří se dokonce schovávali přes střelcem v zimě na střeše. Přesto přišlo o život deset studentů a dvacet jich je zraněných.

    Příběh hrůzy, který se neodehrál v USA, ale u nás v Čechách

    „Slyšíme ho ve čtvrtém patře střílet, kdyby to četla Policie,“ napsal jeden ze studentů. Kozák popravoval studenty dlouhou zbraní se zaměřovačem.

    Příběh hrůzy, který se neodehrál v USA, ale u nás v Čechách

    Z fotografií, které pořizovali lidé na ulicích, jde mráz po zádech. Jedna ze studentek měla ve strachu ze střechy spadnout a následně zemřít.

    Studenti se schovávali na římsách.

    Na podobné scénáře mají policisté výcvik, jen těžko ale uvěřit, že se jedná o příběh, který se nestal v jedné z amerických univerzit, ale u nás v Praze.

    Policie u filosofické fakulty po teroristickém útoku

    Studenti před střelcem prchali, jak mohli. Těsně před Vánoci prožili největší strach svého života.

    Studenti vybíhají ze školy před střelcem

    Útočník měl nějakou dobu střílet ve škole, pak se přesunul na střechu. Masového vraha se nakonec podařilo policistům obklíčit.

    Foto údajného střelce

    Večerní Praha. Na místě je policie, lidé se bojí. Studenti jsou paralyzováni strachem. Nikdo nechápe, co způsobilo, že se vrah David Kozák rozhodl popravit spolužáky.

    Studenti se evakuují po střelbě na fakultě

    Podobná operace nemá v Čechách obdoby. Vrah měl střílet i do oken protilehlé Vysoké školy uměleckoprůmyslové.

    Střelba na univerzitě v centru Prahy. Na místě jsou mrtví a desítky zraněných

    Fotogalerie