Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Zaměstnanec agentury o kamarádce pašeračky Terezy Simoně: Lže! Nabízela se a chtěla točit videa

    Simona Hučíková coby luxusní společnice | foto: Caribbeanrelax.com

    Nejsem ku*va ani se neku*vím! Tak se bránila modelka Simona Hučíková (24) poté, co česká média včetně Expres.cz informovala o tom, že dívka z Uherského Hradiště figuruje v nabídce luxusních společnic na stránkách agentury Caribbean Relax. Bývalá nejlepší kamarádka pašeračky Terezy Hlůškové (23) dokonce českým bulvárům vyhrožovala soudem. Říkala, že někdo zneužil její fotografie, stala se obětí a pro agenturu nepracuje. Redakce Expres.cz se ale nově spojila se zaměstnanci společnosti a ti nám potvrdili, že Simona pro ně nejenom pracuje, ale navíc firmě sama od sebe nabízela své „služby“.

    Firma Caribbean Relax na svých stránkách nabízí českou modelku Simonu Hučíkovou jako jednu ze svých hvězd. Dívka z Uherského Hradiště je na webu prezentována jako sexy playmate a celebrita.

    Jenom galerie Simoniných fotek vás vyjde na 99 dolarů (přes 2200 korun). Pokud si budete chtít s blonďatou modelkou užít ve skutečnosti, připravte si 1000 dolarů (přes 23 tisíc korun) plus stejné peníze jako „rozpočet na jeden den“.

    Na svém Instagramu se před pár dny Simona pořádně rozzlobila na česká média, která z ní na základě výše uvedených informací udělala luxusní společnici.

    „Stala jsem se obětí! Zneužili mé jméno i fotografie. Celé léto se nacházím s kamarádkou na Ibize. V Karibiku nepracuji! Už mám dost těch neustálých lží a špinění mého jména. Věci začínám řešit soudní cestou,“ vyhrožovala českým médiím Simona.

    „Ku*va nejsem ani se neku*vím. Užívám si život, kdo z vás Čechů je na Ibize, kontaktujte mne a ráda vás provezu v mém novém kabrioletu Mercedes-Benz, koupím drink a uděláme si fotku, ať má bulvár zase co psát,“ dodala.

    Tohle tělo je k mání. „Zážitek“ se Simonou ale nevyjde levně.

    Zaměstnanec společnosti: Simona nás sama oslovila

    Po Simoniných výhrůžkách soudem jsme se spojili se dvěma zaměstnanci agentury Caribbean Relax. 

    Ti nám potvrdili, že dívka u nich skutečně pracuje, a navíc nám předložili společnou komunikaci na WhatsAppu, která jasně dokazuje, že Simona měla o práci velký zájem a sama se firmě nabízela.

    „Simona oslovila naši agenturu v únoru tohoto roku s tím, že pro nás chce pracovat. Komunikace probíhala v angličtině s naší manažerkou a později jsem se Simonou komunikoval osobně po telefonu,“ sdělil nám jistý Václav, pravděpodobně jediný český zaměstnanec zmíněné agentury.

    Simona Hučíková coby luxusní společnice

    „Naše společnost má uzavřené kontrakty s kluby NBA, jejichž hráčům zajišťujeme dovolenou v Hard Rock hotelu Punta Cana. Určitě nepotřebujeme publikovat něčí fotky bez souhlasu,“ doplnil Václav.

    „Můžeme potvrdit, že nás slečna Simona Hučíková kontaktovala kvůli práci pro naši agenturu,“ řekl nám další zaměstnanec agentury.

    Divila se, že o její fotky není zájem. Nabízela videa!

    Skrz WhatsApp se Simona Hučíková nejprve sama nabízela manažerce společnosti. Když se jí zaměstnankyně zeptala, odkud pochází, modelka oznámila, že je z České republiky.

    „To je moc daleko,“ napsala Simoně manažerka. 

    „To pro mě není problém. Klidně přiletím a zůstanu v Dominikánské republice,“ odpověděla angličtinou modelka a zaslala manažerce několik svých snímků, které se poté objevily na stránkách společnosti.

    Simona Hučíková coby luxusní společnice

    V konverzaci s českým zaměstnancem Václavem Simona poté vyjádřila své nepochopení nad tím, že o její fotografie není zájem. Václavovi poté nabídla i videonahrávku, kterou si budou moct případní zájemci za „mírný“ poplatek pustit.

    „Vracím se do Česka, hned po neděli udělám video, nemám tady na to podmínky,“ psala Václavovi v červnu Simona.

    Simonu Hučíkovou jsme několikrát kontaktovali. Modelka, která je podle svých slov s kamarádkou na Ibize, ale zatím nereagovala.

    Dříve se prací chlubila, teď se za ni stydí?

    Nebylo by to poprvé, kdy by se Simona živila podobným způsobem. Krátce poté, co byla její bývalá nejlepší kamarádka Tereza Hlůšková zadržena v Pákistánu s kufrem plným drog, se Simona svěřila, že s Terezou v minulosti provozovala ve Švýcarsku něco jako nevěstinec.

    „Tereza tam byla asi dvakrát, pak začala jezdit do Pákistánu. Já tam jezdila asi dva roky. Ale nebyly to jen sexuální služby, jak se píše. Mám hodně bohatou klientelu, šlo i o večeře a tak,“ řekla pro Blesk.cz Simona.

    Tehdy se ještě povoláním luxusní společnice chlubila. Teď se za stejnou práci stydí?

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 23:30 úterý 17. prosince 2019. Anketa je uzavřena.

    • Haha
      145
    • Trapas
      53
    • Tvl
      34
    • Super
      30
    • Cože
      30
    • Sladký
      30
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...