Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Nadupaný Samsung Galaxy S21 5G. Může být váš a zadarmo

    Samsung Galaxy | foto: Samsung Galaxy

    Nejnovější modely řady Samsung Galaxy S vás spojí s celým světem, umožňují sdílet špičkové fotografie a videa, pyšní se jedinečným designem a dokonalými možnostmi konektivity. A to vše můžete díky iDNES Premium zdarma získat.

    Chytré telefony Galaxy S21 5G od Samsungu jsou letošní novinkou a vlajkovou lodí této firmy. Telefon je doslova nadupaný nejnovějšími výdobytky moderní technologie a díky jedinečnému designu ho poznáte na první pohled. Nechybí ani špičkový fotoaparát profesionálních kvalit pro pokročilé i začátečníky a nejvýkonnější obrazový procesor, jaký byl v řadě Galaxy kdy k vidění.

    Telefon Samsung Galaxy S21 5G má odvážný nový design, který je tak trochu i módním statementem. Štíhlé provedení doplňuje velmi kvalitní displej s úhlopříčkou 6,2 palce (15,7 cm).

    Samsung Galaxy

    Zaujme také designové řešení fotoaparátů, díky provedení Contour Cut Camera objektivy splývají s kovovým rámem, což působí elegantně a moderně. K dispozici je v několika atraktivních barevných variantách, včetně fialové novinky Phantom Violet.

    Displej, který se jen tak neokouká

    Galaxy S21 se dále pyšní inteligentním displejem Dynamic AMOLED 2X Infinity-O s adaptivní obnovovací frekvencí 120 Hz, který zabírá prakticky celou čelní plochu telefonu a jeho adaptivní podoba umožňuje podstatně plynulejší překreslení pohybu i listování v aplikacích. Při sledování filmů nebo brouzdání po sociálních sítích displej automaticky přizpůsobuje obnovovací frekvenci obsahu. Kromě toho je obraz příjemný pro oči. Zásluhu na tom má především technologie Eye Comfort Shield, která automaticky nastavuje intenzitu modrého světla podle denní doby, obrazu a času, kdy obvykle chodíte spát.

    Tři čočky a spousta fotografických funkcí

    Galaxy S21 navazuje na předchozí modely a nabízí špičkový fotoaparát s profesionálními parametry a funkcemi pro fotografování i natáčení videozáznamů, který ocení začátečníci i pokročilí.

    Samsung Galaxy

    Vylepšená funkce 8K Snap umožňuje ukládat jednotlivá okénka z videozáznamu v rozlišení 8K jako samostatné snímky. Můžete tedy akci natáčet a ještě z ní mít působivé fotografie. I když je natáčený děj bleskurychlý nebo točíte z auta jedoucího po hrbolaté silnici, na záznamu bude vše stabilní a plynulé díky stabilizační technologii Super Steady na frekvenci 60 obr/s. Nová funkce Director’s View umožňuje náhled scény a rychlé přepínání mezi záběry. Pomocí nástroje Vlogger View lze pořizovat působivé akční záběry předním i zadním fotoaparátem současně, funkce Live Thumbnails umožňuje snadno měnit úhel záběru a zoomovat.

    V kombinaci s novými sluchátky Samsung Galaxy Buds Pro lze současně nahrávat okolní zvuky a vlastní hlas. Umožňuje to funkce souběžného záznamu zvuku. Samozřejmě je k dispozici i oblíbený režim Single Take s umělou inteligencí, díky němuž lze jediným stiskem spouště zachytit sérii fotografií i krátkých videozáznamů.

    Galaxy S21 5G je vybaven trojitými fotoaparáty profesionálních kvalit. Systém fotoaparátů intuitivně hodnotí scénu v záběru a nastavuje parametry tak, aby snímky i videozáznamy vypadaly co nejlépe v jakémkoli prostředí. V portrétním režimu se opět uplatní umělá inteligence, která pomocí vyspělé 3D analýzy vyhodnotí scénu a precizně oddělí ústřední motiv od rozostřeného pozadí.

    Pokud si potřebujete přiblížit vzdálenou scénu, ať už v krajině, nebo třeba při koncertu na stadionu, je k dispozici vylepšená funkce Space Zoom. Nový nástroj Zoom Lock funguje u Galaxy S21 5G jako inteligentní stabilizátor – i při 30násobném přiblížení udrží snímek ostrý.

    Co získají členové iDNES Premium?

    Je to jednoduché. Stačí být členy iDNES Premium a kliknout na zlaté tlačítko. Tam odpovíte na otázku, a pokud budete mít štěstí, vylosujeme vás a pošleme vám zbrusu nový Samsung Galaxy S21 5G.

    Co všechno nabízí iDNES Premium?

    Právě teď můžete zároveň soutěžit o chytré hodinky Xiaomi Mi Watch Lite. Pokud milujete sporty, s ročním členstvím v iDNES Premium dosáhnete na luxusní slevu na roční balíček sportovních programů v O2 TV, což je jediné místo, kde lze sledovat 1. fotbalovou ligu a teď i kompletní program olympiády. Přístup ale máte také k tisícům prémiových článků, filmům zdarma, stahování e-knih nebo audioknih. Kompletní nabídka iDNES Premium zde.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 6:30 sobota 27. listopadu 2021. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      13
    • Haha
      5
    • Super
      4
    • Cože
      3
    • Sladký
      3
    • Tvl
      3
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...