Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Denně ji bije, tvrdí romský aktivista o Samkovi. Reportér ČT: Já a žena se budeme bránit!

    Jaroslav Miko se pustil do Samka. | foto: Facebook

    Není tomu dlouho, co internetem kolovaly zprávy, že novinář Richard Samko (45) údajně napadl svou manželku Angeliku. Zatímco dlouholetý reportér ČT tvrdí, že se informace o domácím násilí v jeho rodině nezakládají na pravdě, známý romský aktivista Jaroslav Miko nyní veřejně obvinil Samka, že své ženě ubližuje dál. „Terorizuje svou vlastní manželku. Mlácení a bití je na denním pořádku,“ napsal na Facebooku Miko, který poté obsáhlé vyjádření ze svého profilu smazal. Expresu se později svěřil, že ho o to poprosila Samkova manželka, která celou kauzu prý velmi špatně nese.

    Koncem července server eXtra.cz upozornil na údajné problémy v osobním životě novináře Richarda Samka. Podle zmiňovaného portálu je dlouholetý reportér České televize cholerik a manželka Angelika podala před časem žádost o rozvod.

    „Já už jsem ten rozvod stáhla, protože to chceme zkusit všechno napravit,“ uvedla manželka Richarda Samka, která se před dvěma lety v přímém přenosu na sociálních sítích ukázala celá zakrvácená a obvinila svého muže z domácího násilí.

    „To bylo před dvěma lety. Trošku jsem se opila na oslavě a vymyslela si to. Nebyla to pravda a není pravda, že by mě Richard bil. Opravdu ne. Stáhla jsem to,“ vysvětlila své chování Angelika, která prý na Richarda žárlila.

    Redakce Expresu tehdy kontaktovala Richarda Samka. Ten se ale o konfliktu se svou manželkou nechtěl vůbec bavit. „Je to dva roky stará záležitost a s manželkou jsme si to už vyříkali. Jsme v pohodě, nerozvádíme se,“ reagoval zkušený novinář, který své ženě vůbec nevyčítá, že z něj udělala tyrana před celým národem.

    Romský aktivista obvinil Samka: Ženu bije denně a donutil ji vše stáhnout!

    Samko tenkrát nejspíše doufal, že si o sobě už nikdy nepřečte, že je tyran. O víkendu ho ale z domácího násilí veřejně obvinil známý romský aktivista Jaroslav Miko, o němž se ví, že se Samkem má velmi vyhrocený vztah.

    Miko na svůj facebookový profil umístil obsáhlý status, v němž mimo jiné uvádí, že novinář svou ženu pravidelně bije.

    „Samko terorizuje svoji vlastní manželku. Mlácení a bití jsou na denním pořádku. Mnozí z vás si jistě pamatujete video, kdy jeho žena vysílala živě z policejního vozu, byla celá od krve a měla zlomený nos. Samko svoji ženu donutil nakonec vše stáhnout. Toto vše zde uvádím s plným vědomím toho, že se v případě, pokud bych nemluvil pravdu, vystavuji trestnímu stíhání. Toto vše ale mohu snadno dokázat včetně policejního protokolu,“ uvedl Jaroslav Miko na sociální síti.

    Jaroslav Miko

    Aktivista, který před pár dny vystoupil v debatě s politikem Jiřím Čunkem na stanici CNN Prima News, po několika hodinách svůj příspěvek stáhl.

    Udělal to prý z toho důvodu, že ho poprosila manželka Richarda Samka, která podle informací Expresu celou kauzu hodně těžce nese.

    „Já jsem paní Samkové včera slíbil, že nebudu už nic sdělovat. Tuším, že pravda si nakonec cestičku udělá, ale ona si nepřeje o tom veřejně hovořit, nebude žádné informace podávat a já její rozhodnutí respektuji,“ sdělil Expresu Jaroslav Miko.

    Jaroslav Miko

    Samko: Společně se ženou se budeme bránit! Jsou to lži!

    Někteří lidé Mikovi v komentářích píší, že pokud má důkazy o údajném domácím násilí v rodině Richarda Samka, neměl by to nechávat být, ale naopak by měl kontaktovat policii. Miko ale od celé věci evidentně dává ruce pryč.

    Redakce Expresu znovu kontaktovala i Richarda Samka. Zajímalo nás, zda na výše uvedená slova romského aktivisty bude chtít nějak reagovat.

    „Bez komentáře,“ vzkázal nám nejprve novinář, jenž tvrdí, že s manželkou už si všechny problémy vyřešili. „Společně se ženou se proti těmto lžím budeme bránit,“ dodal po několika hodinách rozzuřený Samko, který chce celou věc předat právníkům.

    Na Facebooku se vyjádřila i Samkova manželka Angelika, která Jaroslava Mika označila za ulhaného a zákeřného člověka. „Totálně jste zničil moje psychické zdraví,“ píše ve svém prohlášení Samková, která svého muže i nadále hájí.

    „Můj manžel je dobrý a hodný člověk, kdo se má srovnat, jsem já a lidé vědí proč. On si spíše zaslouží lepší ženu, než jsem já,“ napsala Angelika Samková.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 22:09 úterý 12. prosince 2023. Anketa je uzavřena.

    • Haha
      63
    • Trapas
      17
    • Cože
      7
    • Super
      6
    • Sladký
      5
    • Tvl
      5