Dohra opilých rozhodčích: O sudího, co močil na hřišti, se zajímá policie

Kauza dvou rozhodčích, kteří byli během utkání v Příbrami opilí, má další dohru. Podle informací TV Nova se o jedno z výtečníků Jiřího Jecha začala zajímat policie. Policie bude prověřovat, zda se svým chováním, nedopustil veřejného pohoršení. Jech močil přímo na hřišti!

Jiří Jech už přišel licenci rozhodčího, v několika následujících dnech ho čeká trest od disciplinární komise.

„Zažil jsem hodně, ale středeční situace překonala všechno. Mám povahu, že se snažím vše řešit s chladnou hlavou, ale tohle nešlo. Požádal jsem o mimořádné hlasování, dali jsme podnět disciplinární komisi za znevážení jména fotbalu a dalších věcí, kterých se dopustili,” reagoval fotbalový boss Miroslav Pelta.

Ale to není všechno!

O jeho chování během středečního ligového utkání mezi Slavií a Příbramí se už zajímá i policie, která si vyžádala záběry z kamer.

Jiří Jech působil při zápase v Příbrami jako brankový rozhodčí. I on byl pod vlivem a vymočil se na hřiště.

„Prověřujeme, zda se jeden z rozhodčích nedopustil přestupku proti veřejnému pořádku, přesněji jestli se nedopustil veřejného pohoršení,“ komentoval policejní mluvčí.

Sudího Jecha, údajně opilého, kamery v přímém přenosu natočily, jak si povytáhl jednu nohavici dresu a škvírou začal močit.

Asi si myslel, že ho nikdo nevidí. Nebo že odpoutává pozornost diváků jeho kolega Marek Pilný, který se v kabině rozhodčích tolik cvaknul slivovicí, že u pomezní čáry padal, motal se a klopýtal, načež si pro něho přišla pořadatelská služba. To všechno za přítomnosti kamer.

Jecha i Pilného fotbalová asociace následně po incidentu vyškrtla ze seznamu rozhodčích a v profesionálních soutěžích si už nezapískají.

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 16:20 pondělí 12. září 2016. Anketa je uzavřena.

  • 15
  • 9
  • 7
  • 6
  • 5
  • 5