Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Kolář z TOP 09 se utrhl: Zaorálek je č***k. Kalousek by v Bruselu byl k ničemu, ani se nedomluví

    Je výraznou tváří TOP 09, zkušenosti sbíral jako asistent Karla Schwarzenberga, letos bude kandidovat do Evropského parlamentu. Navíc má Ondřej Kolář školu diplomacie od vlastního táty, který je parťákem prezidenta Petra Pavla. Také má ale na kontě celou řadu výstřelků. A nově k nim přidal až nečekaně divoký rozhovor, ve kterém zaútočil na Lubomíra Zaorálka i Miroslava Kalouska.

    Zaorálek totiž před časem kritizoval Kolářova otce Petra, když se spolu s poslancem za TOP 09 střetli v Partii Terezie Tománkové. Řekl o něm, že pracuje pro Rusko. Už před rokem se navíc nechal slyšet, že Petr Kolář je horší než jeho předchůdce Martin Nejedlý.

    Kolář junior se mu to rozhodl sečíst v nejnovějším rozhovoru pro CNN Prima News. Jenže poněkud nediplomatickým způsobem.

    „To je č***k. To tam dejte. Dodnes vlastně vůbec nechápu, co se to tam odehrálo,“ řekl nejprve kandidát koalice Spolu do Evropského parlamentu.

    „Jednak se chce zviditelnit a jednak je moderní kopat do Petra Koláře. Už jsme si všimli, že je to teď nový národní sport. Úspěch se v této zemi neodpouští. Zaorálek je prostě ku*va, tak se tak chová,“ dodal ještě.

    Ondřej Kolář z TOP 09 zvonil na Tomia Okamuru... Prý nebyl doma, šéf SPD je ale jiného názoru.

    Bojová nálada z muže, který je na nože třeba i s šéfem SPD Tomiem Okamurou, kterému se fotil s předvolebními letáčky koalice přímo před domem, navíc očividně nevyprchala. Na Twitteru se poměrně ostře střetl s někdejším šéfem TOP 09 Miroslavem Kalouskem, a to kvůli zpřetrhání vztahů se Slovenskem, řízeným Ficovou vládou.

    Kalousek to zkritizoval, Kolář za to zkritizoval jeho. Vzkázal mu, že diplomacie určitě není o „podlézání kašparům“. Pikantní je jejich přestřelka i s ohledem na to, že Kalousek chtěl kandidovat do Evropského parlamentu, jenže z rozhodnutí výboru TOP 09 ho nakonec na kandidátce nahradí právě Ondřej Kolář.

    „Řeknu to takto. Neznám zkušenosti Miroslava Kalouska z diplomacie nebo zahraniční politiky. Jestli chce, ať si rejpe,“ řekl v poněkud ožehavém rozhovoru a navezl se i do Kalouskova nezdařeného pokusu o kandidaturu do eurovoleb.

    „K čemu by byl europoslanec, který se v Bruselu nedomluví? Měli bychom se jako Češi naučit přestat dávat funkce za odměnu, což by tak v jeho případě mohlo být vnímáno. Navíc by to mohlo vypadat i tak, že nikoho nemáme, a to není pravda,“ prohlásil a dodal, že by někdejší ministr financí byl v Bruselu „zbytečný“ a že jeho zájmem je okopávání kotníků na Twitteru, nikoliv skutečná zodpovědnost.

    Fotogalerie