Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Hodboďova zdrcená přítelkyně promluvila: Prázdno a bolest! Náš vztah lidé nechápali

    Ondřej Hodboď se svou partnerkou Simonou | foto: Instagram

    Byli mladí, zamilovaní a plánovali společnou budoucnost. Té se už ale nedočkají. Talentovaný atlet Ondřej Hodboď (†19) ve čtvrtek z dosud neznámých důvodů spáchal sebevraždu. Jeho partnerka Simona teď do nebe poslala vzkaz plný lásky.

    Talentovaný běžec Ondřej Hodboď měl na první pohled život jako z pohádky. Byl obklopen kamarády, kteří k němu pro jeho nadání vzhlíželi a chtěli být jako on.

    V případě nouze měl po ruce staršího bratra Lukáše, jenž mu byl velkou oporou a ke sportu ho přivedl. V neposlední řadě byl čtyři roky šťastně zadaný se sympatickou brunetkou Simonou, která mu každý den dávala najevo, jak moc ho miluje.

    A zamilovaný vzkaz svému milému Simona poslala i poté, co ji totálně zdrtila zpráva, že Ondřej ve čtvrtek spáchal sebevraždu.

    „Zanechal jsi tu strašné prázdno a bolest. Byl jsi nejlepší kluk, kterého jsem si mohla přát, ale dostali jsme hrozně málo času. Vždycky jsi chtěl pro mě i pro své blízké jen to nejlepší,“ píše na svém Instagramu Simona, která na sociální síti zveřejnila také několik fotek s Ondřejem a použila na ně černobílý filtr.

    Ondřej Hodboď se svou partnerkou Simonou

    „Dělal jsi to, co jsi miloval... Atletika pro tebe znamenala mnoho. Každé výhry sis vážil stejně. Stálo to mnohé úsilí, neskutečnou dřinu a taky pevnou vůli, tyhle věci ostatní (cizí) už neviděli a ty ses vždycky rozhodl, že chceš makat a vyhrávat než se jen flákat. Děkuji ti za to, co všechno jsi mě naučil, s tebou jsem byla lepší. Poznala jsem díky tobě velké množství úžasných lidí, kteří tě měli nesmírně rádi, vážili si tě a já vím, že teď tu budou pro mě,“ smekla před svou životní láskou Simona.

    „Lásko, neskutečně moc tě miluju, celý život na tebe budu myslet a nikdy nezapomenu. Byli jsme si tak blízcí, nikdo nechápal, co jsme spolu měli. Vím, co jsi ke mně cítil, a jsem poctěna, že jsem s tebou mohla strávit čtyři roky svého života. Mělo to být na celý život. Byl jsi tak krásný člověk, uvnitř i zvenku. S obrovským srdcem. Doufám, že nás tam seshora budeš hlídat. Neuvěřitelně mi budeš chybět, Oňulko. Nechť se zase potkáme,“ dodala mladá dívka, kterou teď utěšují Ondrovi přátelé.

    Nikdo nemůže pochopit, proč mladý, úspěšný a podle fotek věčně pozitivně naladěný sportovec dobrovolně ukončil svůj život.

    „Tomu se nedá ani uvěřit... Ondra byl plný života a ve formě. Před pár dny jsme si psali. Upřímnou soustrast. Tu bolest si ani neumíme představit,“ napsal na Facebooku Marek Velechovský, který učí na nymburské základce a Ondřej byl pravděpodobně jeho žákem.

    Poslední rozloučení s talentovaným běžcem proběhne v pátek 2. října v 11:30 v nymburském krematoriu.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 22:58 neděle 24. ledna 2021. Anketa je uzavřena.

    • Tvl
      141
    • Trapas
      62
    • Cože
      47
    • Super
      46
    • Sladký
      41
    • Haha
      37
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...