Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Snadná a kvalitní péče o pleť, se kterou neuděláte nikdy chybu. A seženete ji všude

    Séra proti pigmentovým skvrnám | foto: Nivea

    A zvláště ne v zimě, protože v zimě je naše pleť nejcitlivější a nejvíce náchylná na vysušení, popraskání a drobné nedokonalosti. V zimě je třeba se se více „mastit“, ale to neznamená, že byste měli sáhnout po čemkoliv, co máte zrovna po ruce. Nejlepší je jít na jistotu a sáhnout po tom, o čem víte, že skvěle funguje.

    Je to každoroční starost, ale neměla by být. Jak se postarat o pleť v zimě, jak se postarat o svou pleť například na horách či po celodenním nošení make-upu v mrazech? Někdo může mít dojem, že „kosmetiky má doma každý dost“ a není třeba v ní rozlišovat, ale platí, že když se o pleť starat dobře, tak určitě s výrobky jedné značky, které na sebe v péči o pleť navazují.

    Povětšinou dáváme největší důraz na péči o pleť ve dvou ročních obdobích, tím prvním je léto, kdy jsme rádi opálení a vystavujeme se slunci doma či u moře, ale každé jedno chytání bronzu znamená každou jedinou malinkou vrásku navíc, která se chystá jednou projevit. A druhý důvod je zima, kdy nás pleť někdy může pálit, může se vysušovat či dokonce používáme nevhodné krémy a často „každý pes jiná ves“.

    Séra proti pigmentovým skvrnám

    V zimně se pleť více vysušuje, někdy červená a dokonce se i loupe, kvalitní ošetření je naprostý základ, i když nejedete nikam na hory, ale budete svoji zimu trávit ve městě. S každodenní péčí bychom měli začínat co nejdříve a naučit se pravidelně se o sebe starat. Jen krém sám o sobě už nestačí a už vůbec neplatí, že kosmetika je jen „pro holky“.

    Naopak. Mužské řady jsou dne nezbytností a výjimkou není ani značka Nivea, která si od svého prvního modrého kulatého krému vyrobeného lékárníkem vybudovala v Česku silnou pozici a co se týče jejich sortimentu v podobě sér, vyživujících krémů či masek, těžko byste hledali takovou kvalitu za stejnou cenu.

    Pánové se také naučili o o sebe starat a pravidelnou péči o pleť přijali za vlastní. Díky absenci umělých látek nevyvolávají Nivea výrobky a posilující sérum nevyvolává žádné kožní reakce a je hypoalergenní. Mužská pokožka, byť se to nemusí zdát, může být někdy citlivější než ženská a sérum je vhodné i pro tu nejcitlivější pleť.

    Séra proti pigmentovým skvrnám

    Nivea je dostupná svou kosmetikou každé kapse, stačí jen vědět, jaký typ pleti máte a hurá do toho. Nikdy nic nezkazíte, když se budete dívat po výrobcích s kyselinou hyaluronovou či aloe vera, po nichž pleť přímo prahne.

    Dalším zázrakem je bakuchiol, což je rostlinná náhrada vitamínu A, který však nemusí na všechny typy pleti působit pozitivně sám od sebe, a proto je tu bakuchiol, který vylučuje některé vedlejší účinky vitamínu A jako začervenenání pleti či citlivost na slunce. Bakuchiol naopak sjednocuje tón pleti a stimuluje produkci kolagenu, který je důležitou prevencí tvorby vrásek. A další důležitou věcí je, že produkty s bakuchiolem můžete používat i v těhotenství, zatímco ty s vitamínem A čili retinolem by měly ženy během požehnaného stavu vysadit.

    Sérum proti pigmentovým skvrnám

    V produktech řady Cellular pak můžete najít vše k sestavení vlastního kosmetického salonu a je jedno, jestli se jedná o mladou dívku nebo o dědečka, kterému chcete udělat radost kvalitním dárek a jenž býval dosud zvyklý jen na mýdlo s jelenem. Řada Cellular se svou kyselinou hyaluronovou, s aloe vera či s vitamínem C nabízí různé varianty, jak si dopřát kvalitní péči o sebe a hlavně na ni navazovat.

    Oblíbená je řada Cellular.

    Oblíbené jsou i masky, které navozují pocit SPA zážitku a řada Cellular je nabízí v několika variantách, stačí si jen vybrat podle potřeby nebo masky střídat, s použitím jednou týdně vás zaručeně bude čekat zářivá pleť a pocit dokonalé čistoty. Naše oblíbená je například Nivea Cellular Hyaluron filler, která po sundání nabízí očividný okamžitý efekt.

    Masky jsou oblíbené i mezi mladými dívkami, pro něž jsou přímo dělány i na problematickou pleť puberty, a poslední dobou jim propadají i muži, kteří si je oblíbili v soukromí domova a odpadly jim rozpaky nad tím, že si dopřávají kosmetickou péči i v podobě masek.

    Nikdy s těmito výrobky nešlápnete vedle. Využije je každý v jakékoliv věkové kategorii a nikdy jich není dost, jelikož Nivea ve svých řadách nabízí k základním krémům pleťovou doplňkovou kosmetiku, ať už se jedná o péči o tělo, holení, opalování či vlasy, a pokrytí je opravdu enormní, od kojenců a péče o miminka až po velmi zralou pleť, takže vlastní kosmetický salon si můžete jen rozšiřovat neuvěřitelnými druhy výrobků.

    Vždycky se najde domácnost, která má doma minimální a všem známý základ – modrou kulatou krabičku s krémem. Klasika, a právě na tu je snadné navázat s doplňující kvalitní péčí, kterou je možné sestavit si podle svých vlastních potřeb a kterou najdete v každé drogerii ve vašem okolí.

    Fotogalerie