Nikola, která přežila nehodu u Obrnic: Má novou lásku a přátelství se ženou, co jí zachránila život

  • V červenci 2017 vysílaly dvě Nikoly živě na Facebooku svou zběsilou jízdu u Obrnic na Ústecku.
  • Ve 180kilometrové rychlosti si zpívaly, komunikovaly s dalšími kamarády a sprostě nadávaly.
  • Smích a legrácky brzy vystřídala strašlivá rána.
  • Řidička Nikola B. autonehodu nepřežila, její kamarádka Nikola V. i díky rychlému zásahu skončila v nemocnici a dnes žije normálním životem.
Jely závratnou rychlostí a svou zběsilou jízdu vysílaly živě na Facebooku. Byly samý vtípek, pak ale přišla strašlivá rána a boj o život. Jedna Nikola nehodu nepřežila, ta druhá měla štěstí a i díky rychlé pomoci kolemjedoucích řidičů dnes může žít normální život a usmívat se po boku nového partnera.

V červenci uplynuly tři roky od tragické autonehody poblíž Obrnic na Ústecku. Dvě mladé kamarádky Nikola B. a Nikola V. se proháněly po silnici a divokou jízdu vysílaly na Facebooku živě. Během toho se bavily se svými kamarády, zpívaly různé písničky a dávaly najevo, jaké jsou rebelky.

„Samý zákazy, neřeším zákazy,“ řekla například na začátku videa mladá řidička, která se více než jízdě věnovala live streamu. „Kolik jedeš? Ty p*čo, ty p*čo,“ křičela těsně před strašlivou havárií spolujezdkyně. Vůz ve vysoké rychlosti (dívky ve videu uváděly až 180 km/h, pozn. red.) narazil do protihlukové bariéry. 

I přestože se dívkám dostalo velice rychlé pomoci, řidičku Nikolu B. už se zachránit nepodařilo. Nikola V. měla více štěstí. Skončila v nemocnici a jako by toho nebylo málo, krátce po autonehodě, během níž přišla o kamarádku, se s ní rozešel její přítel.

„Prý televize a noviny jsou na něj moc. Přišel druhý den za mnou do nemocnice a byl konec,“ řekla před časem Blesku Nikola.

Trvalo jistě hodně dlouho, než se Nikola se ztrátou své kamarádky psychicky srovnala. Soudě podle jejího facebookového profilu, dnes je ale spokojenější než dřív. Našla si přítele, který na rozdíl od toho předešlého po jejím boku pevně stojí, ať se děje cokoliv.

Nikola V. přežila nehodu u Obrnic.

Navíc se Nikola skamarádila s Ivou S., která tehdy patřila dobrovolníkům, kteří zasahovali jako první na místě nehody. Nikole zachránila život a svým andělským hlasem obě dívky utěšovala.

„Nemyslím si, že jsem udělala něco zvláštního. Takhle si myslím, že by zareagovala většina lidí,“ řekla tehdy Expresu žena, jejíž chování obdivovalo mnoho lidí na internetu.

Nikola V. se svým andělem.

Nikola V. si je ale vědoma, že Iva pro ni udělala něco naprosto obdivuhodného.

„Moje štěstí, děkuji za všechno, hlavně za můj život. Nikdo není pro mě víc, ona je moje hrdinka. Miluji,“ smekla před svým andělem na Facebooku Nikola a přidala fotografii, která pravděpodobně pochází ze společného výletu.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 23:30 pondělí 1. února 2021. Anketa je uzavřena.

  • 82
  • 47
  • 36
  • 32
  • 30
  • 18