Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Exkluzivní čtení i výhodné skipasy. Získejte iDNES Premium na čtvrt roku za 1 Kč

    iDNES Premium můžete mít na čtvrt roku za pouhou korunu. | foto: Expres.cz

    Otevírá se mimořádná brána pro vstup do iDNES Premium. S vánoční nabídkou tříměsíčního předplatného za pouhou korunu můžete až do února volně čerpat všechny výhody. Odemkněte si velké rozhovory, spotřebitelské testy, exkluzivní zpravodajství, ale také přístup ke zvýhodněným skipasům a dalším zajímavým dárkům.

    Členství v iDNES Premium odemyká čtenářům přístup nejen k úplnému obsahu iDNES.cz, ale také všechny prémiové články sesterských webů Lidovky.cz, Expres.cz a k digitálním verzím časopisů z vydavatelství MAFRA podle vlastního výběru.

    Články, které jinde nenajdete

    V redakčních plánech na příští týdny najdete rozhovory s Jiřinou Bohdalovou, Magdalenou Dietlovou, předními českými lékaři, ale také třeba s filmovým fotbalistou Jakubem „Lavim“ Štáfkem.

    Věděli jste, že zuby nejlépe vybělí černé pasty? Náš test to prokázal. A nejen to, otestovali jsme adventní kalendáře a různé tipy na vánoční dárky.

    Pokračují seriály Bílá hora: mýty a fakta, Sousedské války, startuje nový cyklus o elektromobilitě a v archivu jsou všechny tematické seriály za 14 měsíců provozu iDNES Premium.

    Mimochodem, v prémiovém balení na iDNES.cz, Lidovky.cz i Expres.cz už vyšlo přes osm tisíc článků a všichni předplatitelé mají přístup do úplného archivu.

    Filmy, audioknihy, e-knihy, to vše zdarma

    iDNES Premium nejsou jen články, ale také sekce Zábava. Tam se můžete dívat na každý týden se obměňující nabídku filmů, jež si můžete libovolně pouštět. Zdarma můžete stahovat audioknihy a e-knihy, které pečlivě vybíráme, aby byly co nejzajímavější. Nyní nabízíme například e-knihu o věčném tenisovém soupeření mezi Federerem a Nadalem, knihu o zákulisí Silicon Valley nebo švédské krimi o únosech boháčů.

    Vánoce jsou za dveřmi. Fotokniha, lyžování, ale i zdraví

    Určitě už začínáte žít vánoční atmosférou a sháněním dárků. Díky členství v iDNES Premium si můžete například objednat fotoknihu s velkou 40% slevou, což vaši blízcí zcela určitě pod stromečkem ocení. Chystáme také výhodné skipasy 1 + 1 zdarma do Špindlerova Mlýna a na Ještěd, pokud jste milovníci lyžování.

    Blíže k Vánocům se můžete těšit ještě na jedno velké překvapení. Má co dělat se zdravím, což je to nejdůležitější, co máme. Vyhrát budete moci také luxusní dalekohled v hodnotě 5000 Kč. To by byl pěkný dárek k Vánocům, ne?

    Všechny výhody členství v klubu iDNES Premium teď můžete prozkoumat a vyzkoušet po dobu čtvrt roku za pouhou 1 Kč. Strabag, jedna z největších stavebních společností v Česku, uhradí dva měsíce členství za vás. Podmínkou je, že jste zatím nikdy za iDNES Premium neplatili. Pak stačí kliknout na zlaté tlačítko.

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 6:45 středa 24. března 2021. Anketa je uzavřena.

    • Super
      17
    • Cože
      16
    • Sladký
      15
    • Haha
      14
    • Trapas
      14
    • Tvl
      14
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...