Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Z pobudy královniným spojencem: Markle kritizuje Meghan, lidé mu fandí, ona ho chce umlčet

    Meghan Markle napíšu knihu o vztahu dítěte s otcem. Toho svého přitom zavrhla. | foto: koláž Expresu

    Jak rychle se může karta obrátit! V období před svatbou a zejména po svatbě prince Harryho s Meghan platil otec nevěsty Thomas Markle za pobudu, který není hoden královské rodiny a pouze zesměšňuje nastávající vévodkyni. Teď, po zoufale provedeném útěku sussexského páru z Británie, je ale značná část veřejnosti v boji proti vlastní rozmazlené dceři na jeho straně. A Meghan? Ta to prý snáší hodně těžce a chce otce jednou provždy umlčet!

    Je to hodně zajímavá postava. Na první dobrou působí Thomas Markle jako nerudný trhan odněkud z vesnice na jihu Spojených států. Ve skutečnosti ale zajímavě míchá kartami kolem britské monarchie.

    Fakticky je totiž provázán s královskou rodinou. Ať se to někomu líbí, nebo ne, což platí hlavně pro jeho dceru Meghan, je zkrátka otcem manželky královnina vnuka Harryho. A jako takový má k dění kolem sussexského páru co říct.

    To také od samého začátku dělá. Zprvu se tím sám vystavil do role pobudy, který se snaží za každou cenu upoutat pozornost. To platilo, třeba když vyšly najevo jeho špatné vztahy s dcerou, jejichž výsledkem je, že dosud ani neviděl zanedlouho ročního vnuka Archieho.

    Tehdy všichni kroutili hlavou a litovali Meghan, jakou to má ostudu.

    Jenže teď je situace jiná, přišla kauza „megxit“ a pomalu začalo vyplouvat na povrch, co všechno pod andělskou tváří bývalá herečka Meghan schovává. Mimo jiné se ukázalo, že je Thomas Markle raněným otcem, na něhož vlastní dcera zanevřela.

    Thomas Markle nenechává na Meghan a Harrym nit suchou.

    Když u soudu, který projednává spor mezi žalobkyní Meghan a listem Mail on Sunday, jehož obhajoby je Thomas klíčovým svědkem, ukázal SMS zprávu, kterou mu dcera poslala krátce před její svatbou. 

    Markle na svatbu letět nemohl, krátce před ní prodělal infarkt a lékaři mu tak dlouhou cestu zatrhli. Meghan ho měla obvinit z toho, že ji hluboce ranil. Otcův vážný stav ji ani slovem nezajímal. 

    V tu chvíli na něj zanevřela a dosud se neviděli.

    Z blázna sussexským komentátorem

    Výsledkem výše zmíněných okolností je, že veřejnost na oba dva naprosto změnila pohled. Meghan má nyní image sebestředné a bezcitné ženy, která nepochopitelně odkopla vlastního otce i celou rodinu manžela Harryho, tedy královskou rodinu. 

    Nepřidává tomu ani fakt, že se poslední dobou nijak veřejně neangažuje a lidem se tak začíná silně odcizovat. Vzniká kolem ní aura namyšlené celebrity.

    Thomas Markle je pravým opakem. Toho lidé vnímají jako raněného otce, který vzbuzuje určitou lítost. 

    Do kamer promlouvá často, někdo by řekl až moc často, pravda ale je, že ho novináři nahánějí a neváhají přepadnout i na nákupech v mexickém městečku, kde aktuálně bydlí. On jim zkrátka otevřeně odpovídá a dává svou frustraci najevo.

    V dobách dřívějších, kdy se Meghan sympaticky vřítila do Buckinghamského paláce rovnou z natáčení teenagerského seriálu, byl spíše za pitomce. 

    Dnes mu ale lidé fandí a v podstatě ho berou jako spojence královny Alžběty v boji proti rebelantům ze Sussexu.

    Kéž by zmizel!

    Meghan to samozřejmě po chuti není. Ta si uvědomuje, že má otec ve svých pravidelných a silně kritických komentářích na její adresu poměrně značnou podporu.

    Britský deník The Sun vyzpovídal zdroj z jejího okolí, který prozradil, že Meghan už má otcových rozhovorů plné zuby a doufá, že z jejího života zmizí nadobro. 

    Naději prý vidí v otcově nové přítelkyni, s níž má teď v Mexiku žít a byl vyfocen, jak jí nese kytky.

    „Doufá, že když má teď ve svém životě někoho nového, jí dá konečně pokoj a přestane ji obtěžovat,“ řekl zdroj.

    Meghan a Harry

    Jenže Thomas Markle se nejspíše jen tak nevzdá. Nechal se už dříve slyšet, že je připraven před soudem Meghan a listu Mail on Sunday odkrýt zprávy, které dokazují, jak mu dcera sprostě zlomila srdce. A pohrozil, že pravda ještě vyjde najevo.

    Nechme se tedy překvapit, zda se o Meghan dozvíme i horší věci, než že jde o příživnici, která ze sebe nechala udělat královskou celebritu a dala si vystrojit miliardovou svatbu z kapes obyčejných Britů, aby rok nato přiměla prince Harryho utéci za oceán.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 6:42 sobota 27. června 2020. Anketa je uzavřena.

    • Super
      156
    • Haha
      57
    • Trapas
      55
    • Tvl
      39
    • Cože
      38
    • Sladký
      33