Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Měl dopustit ochrnutí své milenky. Pekarová z TOP 09 si do týmu vzala muže s temnou minulostí

    Romana D. udržovala s Tesařem milenecký poměr šest let. | foto: Koláž Expres

    Tragickou historii si s sebou nese Tomáš Tesař, na něhož ukázala nová předsedkyně TOP 09 Markéta Pekarová Adamová a udělala z něj svého poradce. Muž s temnou minulostí se však mezi špičkami TOP 09 objevuje dlouhá léta a v minulosti dělal poradce také Miroslavu Kalouskovi. Před jedenácti lety měl Tesař nechat svou milenku Romanu D. v čekárně děčínské nemocnice, kde k ní nezavolal pomoc, a ona následně ochrnula na polovinu těla.

    V roce 2008 působil Tomáš Tesař jako náměstek ministra životního prostředí. Ženatý Tesař se scházel se svou milenkou Romanou D., která během jednoho z jejich setkání prodělala mozkovou mrtvici a upadla do bezvědomí.

    Podle jejího manžela zavezl Tesař svou milenku do děčínské nemocnice, kde ji opustil. Odjel pryč, aby se na jeho poměr nepřišlo.

    „Nechtěl, aby se jejich poměr prozradil,“ tvrdil před lety manžel dotyčné ženy Blesku s tím, že politik ani nekontaktoval lékařský personál, který tak nemohl včas zabránit částečnému ochrnutí Romany D.

    „Lékaři děčínské nemocnice nalezli 22. dubna 2008 v jedné z čekáren ženu bez dokladů a v těžkém bezvědomí,“ uvedl před lety mluvčí nemocnice Jiří Vondra. 

    Intimní vztah udržoval nový poradce předsedkyně Pekarové Adamové se svou milenkou šest let, a to i když byl ženatý a měl doma tři děti. Po ochrnutí Romany Dudkové s ní vztah ukončil.

    Romana D. udržovala s Tesařem milenecký poměr šest let.

    „Jak dlouho má žena ležela v čekárně bez pomoci, už nikdo nezjistí. Kdyby se k lékařům dostala dříve, následky mohly být menší,“ řekl novinářům manžel ochrnuté ženy Alexander D.

    Že to byl právě politik, který má blízko k Miroslavu Kalouskovi a dalším špičkám TOP 09, kdo ženu v nemocnici vyložil, uvedl právě Alexander D. s tím, že k tomu má dostatek důkazů a svědky. 

    „Například kabelku a doklady mé manželky pak odevzdal naší známé. Jak jinak by k nim přišel?“ pokládal řečnickou otázku podváděný manžel.

    Markéta Pekarová Adamová a Miroslav Kalousek

    Události, které se staly, připravily Romanu D. o možnost ovládat polovinu svého těla a podepsaly se také na její paměti. Její manžel se však po tragédii rozhodl, že s manželkou zůstane a bude se o ni starat. 

    „Nedám ji do ústavu, svědomí mi to nedovolí. Jen chci všem říct, jaký bezcharakterní člověk může dělat náměstka ministra,“ dodal na závěr Alexander D.

    Tomáš Tesař po provalení nevěru přiznal, ale odmítl, že by to byl on, kdo neposkytl ženě potřebnou první pomoc.  

    „I mě ta událost zasáhla, ale takto se to vůbec nestalo, není to pravda. Pan Dudek mě chce zničit, pomstít se za můj vztah s jeho ženou,“ popsal svou verzi příběhu Tesař.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 15:50 sobota 11. dubna 2020. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      191
    • Tvl
      67
    • Cože
      66
    • Super
      41
    • Sladký
      37
    • Haha
      35
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...