Zvrat v sexuálním skandálu? Máme konverzaci, která řediteli v Plzni dost zavaří!

Plzeňskou střední školou třímá sexuální skandál. Studentka Diana F. obvinila ředitele školy ze sexuálního obtěžování. Ten zase tvrdí, že se jedná o mstu kvůli tomu, že dívka nesložila maturitní zkoušku. Kde je pravda teď bude řešit policie, ale na povrch vyplývají nové a nové skutečnosti.

Do redakcí bulvárních médií přišla podivná korespondence, která plzeňskému případu dává zcela nové světlo. V zaslané konverzaci manželky obviněného ředitele školy jsou totiž velice závažné informace.

Manželka Martina S. totiž několik měsíců vedla písemnou konverzaci s neznámým mužem. Tomu napsala, že její manželství není zrovna idylické, i když se to může na první pohled zdát.

Muži, který pak vše zaslal médiím, se svěřila, že ji manžel ponižoval, vytýkal jí, že už pro něj není fyzicky atraktivní a dával jí najevo, že je na něm závislá.

Fotogalerie

Z konverzace také vyplynulo, že Marcela S. se domnívala, že jí je manžel nevěrný. Studentky mu prý psaly SMS, a jedna se s ním dokonce měla sejít v kavárně ve městě. Obávala se údajně i toho, co se asi dělo na výletě ve Francii, o němž mluvila Diana.

Ředitel školy se k obvinění vyjádřil už o víkendu. Co řekl, čtěte ZDE.

Konverzaci už má v tuto chvíli v rukách policie. Co je na tom pravdy? A jak na ní reagovala Marcela S., manželka obviněného ředitele? Expres.cz vám už zítra přinese její exkluzivní vyjádření.

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 18:57 středa 10. února 2016. Anketa je uzavřena.

  • 117
  • 37
  • 26
  • 17
  • 16
  • 13