ANKETA: Sexy modelka, láska přes internet i inženýrka! Který hokejista má doma největší kočku?

České hokejky poženou za vítězstvím tyhle kočky! | foto: Instagram

V pátek večer česká hokejová reprezentace vstoupí do světového šampionátu zápasem v pražské O2 areně proti Finsku. Svěřenci kouče Radima Rulíka jsou podle sázkových kanceláří mírným outsiderem. Partu kolem kapitána Romana Červenky ale poženou kupředu fanoušci. Držet palce našim hokejistům budou pochopitelně i jejich sexy polovičky! Který hráč má doma tu největší kočku? Hlasovat můžete v anketě pod článkem.
1/6

Zora, přítelkyně Jakuba Fleka

Velkou fanynkou české hokejové reprezentace je už několik let sexy brunetka Zora Bolková, která je partnerkou šikovného útočníka Jakuba Fleka.

Zora je partnerkou útočníka Jakube Fleka.

Flek se stal nečekanou hvězdou MS 2021 v lotyšské Rize, kde český tým táhl svými góly. V jednom z rozhovorů Jakub Flek zmínil, že jeho největší oporou je právě přítelkyně Zora, která sleduje všechny zápasy a pravidelně svému miláčkovi píše zprávy.

„Kolikrát mi psala, že je možná nervóznější než já. Prožívá to hodně a já jsem strašně rád, že mě takhle podporuje,“ svěřil se Flek pro Hokej.cz.

„Chválí mě, ale já bývám sebekritický. Píšu jí, že se mi něco spíše nepovedlo. Třeba jako když jsem nedal dva samostatné úniky proti Švýcarsku. Tak jsem jí napsal, že jsem dřevák, protože to mám dávat. Odpovídá mi, že jsem šikovný,“ rozpovídal se hokejista pro iDnes.cz.

Zora a její sexy pozadí

Krásná Zora Bolková na Instagramu velice ráda dává najevo, jak moc je na svého přítele hrdá.

Kromě sdílení snímků s dresem Jakuba Fleka ale také často provokuje žhavými fotografiemi svého sexy těla a pak nestačí reagovat na pochvalné komentáře.

Zora Bolková
1/6
Ohodnoťte článek
Ohodnoťte článek