Pátek 3. května 2024, svátek má Alexej

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Kazmovi teče do bot: Trezor má pronajatý už jen na týden, lidé o něj ztrácí zájem

    Kamil Bartošek alias Kazma | foto: Herminapress

    Měl to být unikátní filmový projekt s přesahem do reality. Bavič Kazma skutečně Onemanshow: The Movie naplánoval do posledního detailu, jednu věc ale zkrátka ovlivnit nedokáže: lidský faktor. Jeho hádanku zatím nikdo nerozluštil, milionová karta se zřejmě někomu válí na poličce, pokud ji tedy nehodil do koše, a zájem rapidně uvadá. Jenže trezor na výstavišti je pronajatý už jen na poslední týden...

    Zpočátku Kamilu Bartoškovi alias Kazmovi vše vycházelo, premiéra mu přilákala nějaké české celebrity a návštěvnost údajně trhala rekordy (ale skutečná čísla prodeje lístků na fyzickou osobu nikdo neviděl).

    Své fanoušky, kteří se klíč k trezoru s milionem dolarů snaží rozluštit či najít, sice projekt má, celkově ale zájem strmě upadá. A Kazmovi teče do bot. Na to, aby se milionový šťastlivec našel a vše tak skončilo podle plánu, zbývá už jenom poslední týden.

    „Dlouho jsem s vámi nemluvil a dneska to má svůj důvod. Je to měsíc od premiéry filmu a je to už měsíc, co v Praze v Holešovicích stojí trezor s milionem dolarů a čeká na to, až ho někdo otevře. Ten film vidělo v kinech už přes půl milionu lidí, přes sto tisíc karet prošlo terminálem trezoru, přesto se do této chvíle nenašel jediný člověk, který by přišel s tou správnou výherní kartou nebo zadal správný kód,“ uvedl Kazma.

    Vzápětí přiznal, že kvůli výše uvedenému projekt nešlape podle plánu.

    „Popravdě jsme nečekali, že to bude trvat takhle dlouho. Já si myslel, že to pojede mnohem rychleji a že už touhle dobou budeme mít dávno vítěze. Jak se ale ukázalo, ta šifra je asi pro spoustu lidí složitější, než se zdá, a výherní karta je touhle dobou buď ještě pořád někde v českých kinech, anebo ji má někdo z vás u sebe a vůbec netuší, že má doma na poličce 22 milionů korun. Důvod, proč nahrávám tohle video, je ten, že tahle hra se pomalu chýlí ke konci. Ten trezor na tom Výstavišti nemůže stát věčně a do konce hry zbývá posledních sedm dní,“ uvedl Kazma, který se tak do hry musí nečekaně vložit.

    Kazmův trezor s milionem dolarů.

    „Protože chceme, aby tu hru opravdu někdo vyhrál, tak jsem se rozhodl, že od příštího dne budu posledních sedm dní každý den na svém Instagramu zveřejňovat přesná místa, kde v tom filmu ty indicie jsou, dokud to první člověk nerozluští nebo dokud tenhle odpočet nevyprší,“ prohlásil na závěr.

    K rozluštění kódu tím pomoct sice může, horší to pro lidi je s logistikou. Velká spousta jich Kazmovi vzkazuje, že jim sice karta z kina doma leží anebo že by kód, který jim z šifry vyšel, chtěli vyzkoušet, ale prostě nemají čas, prostředky či možnost do Prahy cestovat jenom kvůli tomu, aby zkusili namačkat do trezoru kód a pak jeli s prázdnou zase na otočku domů.

    „Šlo by dát ověření výherní karty online? Vím že to asi není ono, ale přece jenom jsem z druhého konce republiky (Třinec) a je mi jen 14 let,“ vzkazuje Kazmovi třeba fanoušek Ondra.

    Čekají Kazmu a výherce problémy?

    Jeho komentář nasbíral stovky lajků a další účastníci záhadné hry se k němu přidávají. Nejčastěji ti z východní části země, kromě Třince například z Ostravy a dalších měst. Taktéž vyzývají k tomu, aby šlo kartu či kód ověřit online, jenže to do Kazmových plánů pochopitelně příliš nezapadá.

    Poslední týden tak ukáže, zda jeho „poslední výzva“ a následně i zveřejnění klíčových pasáží z filmu povedou k tomu, že se najde šťastlivec, který trezor otevře. Ostatně, tahle varianta, že žádné peníze nikde nejsou a nebo je nikdo nedostane, tady byla od začátku.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 15:00 středa 17. ledna 2024. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      45
    • Haha
      28
    • Super
      10
    • Tvl
      6
    • Sladký
      5
    • Cože
      4