Čtvrtek 2. května 2024, svátek má Zikmund

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    S paní Brožovou jsme v kontaktu od Dubaje, říká klinika. Další dva ztracení psi? šíří se po sítích

    Kateřina Brožová o Jordyho přišla. Špatné zkušenosti ale s klinikou mají i jiní zákazníci. | foto: Instagram

    Svěřila jim svoje dva mazlíčky a odjela na dovolenou. Ta se pro českou herečku Kateřinu Brožovou (55) změnila v horor: Z psí kliniky Jaggy přišla zpráva, že se její mazlíček Jordy ztratil, načež byl po několika hodinách nalezen mrtvý u kolejí. Ředitel se omluvil s tím, že se jednalo o pochybení jedné ze zaměstnankyň, není to ale poprvé, co si některý z klientů na kliniku stěžoval.

    Kateřina Brožová dovolenou na Maledivách promptně zrušila a vrátila se do Česka. Řešit zde bude smutné oficiality spojené s úmrtím mazlíčka.

    „Jaggy Praha je parta totálních amatérů, která sice možná prvotně dobře léčí, ale ve svých řadách má idioty, kteří pustí v noci z vodítka (nemocného) psa, kterého pořádně neznají. Jak tohle může někdo udělat? Pracují tam „autisté“, nebo totální bezmozci?“ napsal na sociálních sítích René Kekely, PR manažer blízký herečce.

    Dodal také, že je vzteky bez sebe. Expresu také Kekely řekl, že ho šokuje přístup kliniky k pátrání po ridgebackovi Jordym. Respektive to, že se do pátrání nezapojila a nezveřejnila žádnou informaci o tom, že se pes ve večerních hodinách v mrazu ztratil.

    Na kliniku se snáší kritika, na sociálních sítích se pod jejím posledním příspěvkem sešlo bezmála 150 komentářů. Diskuzi k vyjádření, jak k útěku psa Kateřiny Brožové došlo, raději zaměstnanci VETINO Jaggy vypnuli.

    Další dva ztracení psi? Nesmysl, snaha nás poškodit.

    Na internetu se ve čtvrtek ráno navíc objevila informace, že z kliniky Jaggy měli v noci ze středy na čtvrtek utéct další dva psi.

    „Přibližně ve 22:00 se dvěma psům, kteří byli umístěni v klinickém boxu, podařilo prokousat mříže a uniknout z kliniky. Jedná se o samici zlatého retrívra a samce německého ovčáka,“ objevilo se na stránkách, zaměřených na pátrání po ztracených psech.

    Expres.cz proto kontaktoval šéfa kliniky Karla Tejkala. Ten ale tuto informaci označil za nesmysl.

    „Je to úplný nesmysl, dnes ráno jsem tam byl. Je to něčí snaha si na klinice kompenzovat svoji roztrpčenost. Já chápu, že jsou lidé naštvaní, ale toto mi přijde zbytečné,“ řekl nám.

    Dodal také, že s Kateřinou Brožovou je klinika ve spojení od chvíle, co při návratu z dovolené přestupovala v Dubaji, a situaci s ní řeší.

    Žádná empatie, stěžovali si klienti

    Klinika Jaggy platí za lukrativní veterinu, což se odráží i na cenách. Recenze má převážně pozitivní, několik klientů si ale v uplynulé době stěžovalo na přístup či dokonce na úmrtí svého mazlíčka z nedbalosti.

    „Na Jaggy Praha mi celodenními opakovanými epileptickými záchvaty, i když je nikdy před tím neměla, usmrtili z nedbalosti fenku. Zapomněli jí dávat pravidelný lék na cukrovku, když šla na operaci ploténky, přestože jsem je upozornila, a to ne jednou, že jej musí dostávat. Oni na to, že ho v ordinaci i mají, nemusím ho dodávat,“ napsala před dvěma měsíci klientka Jana.

    Pejsek Kateřiny Brožové se ztratil.

    Někteří klienti zase zmiňují absenci empatie.

    „Absolutní dobytci, když najdete polomrtvé kotě u cesty v mínus deseti v pět ráno a široko daleko není otevřená veterina. Poprosíte je, jestli by se na něj nemohli podívat, tak vám mezi dveřma řeknou o tři tisíce,“ stojí v jiné recenzi, staré pouhé dva týdny.

    Jiná klientka Veronika zase zmínila, že klinika přímo na svých stránkách negativní recenze maže. Když prý na kliniku se svým mazlíčkem přišla znovu, měla dokonce od doktora dostat „sežráno“, že její příbuzný právě negativní recenzi na kliniku napsal.

    Fotogalerie