Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Obří oslava manažerky Topolové: Dcera dostala publikum do kolen, nechyběli slavní hosté

    Generální ředitelka společnosti AAA Auto oslavila 25 let fungování ve firmě, která má nyní šedesát poboček a zastoupení v pěti zemích, zaměstnává na 3 200 zaměstnanců a roční tržby letos podle odhadů mohou dosáhnout až 1,1 miliardy EUR. Na oslavě v hotelu Hilton tak samozřejmě nemohli chybět významní hosté a pochopitelně ani její rodina.

    Karolína Topolová je nejvýraznější ženskou tváří v ryze mužském průmyslu, jako generální ředitelka společnosti AURES Holdings, která zastřešuje značky AAA AUTO, Mototechna, Auto-Diskont a AuresLab, pravidelně okupuje žebříčky nejúspěšnějších manažerek a inspirativních žen českého byznysu, ale když dojde na setkání s přáteli a kolegy, je tu jen obyčejná mladá žena, která se ráda baví s přáteli, spokojená manžela a šťastná máma.

    Její oslava do hotelu Hilton, kterou pořádala právě tam, jelikož se zde pracovně setkala s tehdejším majitelem AAA AUTO Anthonym Jamesem Dennym, jenž jí nabídl práci v Áčkách, kde se vypracovala za tu dobu až na generální ředitelku, se tak nesla spíše v duchu přátelském než formálním.

    Karolína Topolová

    I když byly pozváni zástupci médií, večírek připomínal spíše příjemné sousedské setkání v pěkných róbách a oblecích, kdy vrcholem večer měla být sice děkovná řeč Topolové, ale nakonec publikum dostala do kolen její desetiletá dcera, která s čistotou a nevinností dětem vlastní popsala za mohutné bouře smíchu, jaká je Karolína někdy přísná máma a jak na ni křičí z koupelny, aby si po sobě šla vytřít vodu vyšplíchanou z vany.

    Karolína Topolová

    Na její velké jubileum se dostavili samozřejmě její kolegové, rodina a přátelé z dětství, kteří se snažili manažerku popsat po její lidské stránce a v ten moment upozadit její manažerské dovednosti a spíše ji přiblížit jako manželku, kamarádku a někdy i náročnou šéfovou, jak prozradila její asistentka, která s ní tu káru ale táhne už sedmnáct let.

    Skvostný večírek a její důležitý milník si nenechali ujít třeba manželé Zlata Adamovská a Petr Štěpánek, dorazili také Richard Genzer či Renáta Langmannová a Daniela Písařovicová, která večírek odmoderovala a prozradila, že s Topolovou se kamarádí od té doby, co ji měla ještě jako redaktorka České televize v ekonomickém pořadu.

    Petr Štěpánek, Zlata Adamovká a Karolína Topolová
    Renáta Lagmannová

    „Když jsem před pětadvaceti lety přijala nabídku založit tehdy první kontaktní centrum na trhu ojetých vozů, ani ve snu by mě nenapadlo, že ve stejné společnosti strávím více než polovinu svého života. Měla jsem štěstí, že jsem kolem sebe měla vždy skvělý tým a že můžu dělat práci, která mě i po tak dlouhé době pořád baví,“ zhodnotila své působení ve firmě a na přání, aby se jí dostalo dalších 25 let, se smíchem dodala: „To už určitě ne!“

    Její malá dcera se hned nabídla, že by roli po mámě ráda převzala, i když si nyní myslí, že by raději byla herečkou, protože „mi to každý říká“, a sklidila tak další vlnu veselí. Ostatně, manžel Karolíny Topolové Jindřich ve společnosti také pracuje, takže by nebylo divu, kdyby dcera nakonec šla ve stopách rodičů.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 16:46 neděle 4. února 2024. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      23
    • Super
      9
    • Haha
      5
    • Sladký
      5
    • Tvl
      5
    • Cože
      3