Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Závodnice Lilia: Na trati slavila bronz, fandil i Janeček. A teď mě dovezeš na Hrad, vzkázal

    Dvojice brala bronz. | foto: Instagram

    Známá je především jako dula a celkově éterická bytost, teď se však Lilia Khousnoutdinova zhostila velice netradiční role. V rallye týmu Racing 21, který spoluvlastní její manžel Karel Janeček, dělala na víkendových závodech navigátorku hlavnímu jezdci Vojtěchu Štajfovi. A dařilo se jí náramně. V publiku nechyběl ani Karel, který i přes stopku od Ministerstva vnitra nadále počítá s kandidaturou na prezidenta.

    Navigátora dosud Štajfovi dělal právě Karel Janeček, jenže ten manželce přenechal místo nejspíše proto, aby se mohl soustředit na kampaň.

    Lilia se na strahovské trati objevila pochopitelně v týmové kombinéze, ve společnosti samých mužů vyčnívala. Byť se do závodnické společnosti na první pohled možná nehodila, sportovní roli zvládla na výbornou.

    Lilia ve společnosti mužů vyčnívala. Svou roli ale při premiéře zvládla bravurně.

    „Jsem hrdý na svou ženu Lilii, která dnes bravurně zvládla pro ni opravdu netradiční roli navigátorky rallye. A nejen to, dokonce společně s Vojtou Štajfem vyhrála v dnešním Pražském rallysprintu úžasné třetí místo,“ nemohl si vynachválit Karel Janeček.

    Dvojice brala bronz.

    Ten na závody vzal i svoje děti, všichni Lilii náležitě fandili. Rodina si nenechala radost zkazit ani rozhodnutím, které pouhý den předtím oznámilo Ministerstvo vnitra, tedy že Janeček kvůli vysoké chybovosti při sběru podpisů do prezidentských voleb kandidovat nemůže.

    Jak se zdá, známý miliardář nepochybuje o tom, že se nakonec o Pražský hrad utká. To, že mu byl vyškrtnut průměrně každý třetí podpis, považuje za statisticky nevysvětlitelné a plánuje se odvolat k Nejvyššímu správnímu soudu. Také ví, že je mu manželka navigátorkou i v cestě na Pražský hrad.

    Jsem hrdý na svou ženu Lilii @khousnoutdinova, která dnes bravurně zvládla pro ni opravdu netradiční roli navigátorky rally. A nejen to, dokonce, společně s Vojtou Štajfem, vyhrála v dnešním Pražském Rallysprintu úžasné 3. místo. Lilia jela rally coby navigátor poprvé, pro Vojtu Štajfa bylo zase premiérou jet závod s vozem Hyundai i20 WRC. Společné umístění na stupních vítězů je tedy o to obdivuhodnější.
    Mám velkou radost, že můj team @racing21_rallyteam opět ukázal, že patří mezi špičku českého motorsportu. Jsem rád, že jsem přenechal roli navigátora své ženě. Obdivuji její odvahu zkoušet nové věci a její schopnost podat skvělý výkon, i když je pro ni výzvou jako třeba dnes. Partnerkou a navigátorkou mi je i v mé cestě na Hrad. Těším se na společné setkání s vámi, jedeme dál. Společně.

    #kareljanecek #prezidentpro21stoleti

    26. listopadu 2022 v 19:23, příspěvek archivován: 27. listopadu 2022 v 11:11

    „Jsem rád, že jsem přenechal roli navigátora své ženě. Obdivuji její odvahu zkoušet nové věci a její schopnost podat skvělý výkon, i když je pro ni výzvou jako třeba dnes. Partnerkou a navigátorkou mi je i v mé cestě na Hrad. Těším se na společné setkání s vámi, jedeme dál. Společně,“ napsal Janeček.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 12:00 pondělí 27. března 2023. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      24
    • Haha
      12
    • Cože
      8
    • Super
      7
    • Sladký
      6
    • Tvl
      5
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...