Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Zlatá mládež proti bídě: Rajchl se chce spojit s Marcusem Revoltou, aby oslovoval mladší generace

    Jindřich Rajchl chce spojit síly s motivátorem Marcusem Revoltou. | foto: Instagram

    Hodně pikantní sestavu řečníků by mohla mít další demonstrace proti bídě, které pořádá někdejší fotbalový funkcionář a úspěšný podnikatel Jindřich Rajchl. Ten se v posledním živém vysílání rozplýval nad motivačním řečníkem Marcusem Revoltou, jsou prý již v kontaktu a budou jednat o spolupráci, která by v podání rapera Revolty mohla vypadat tak, že bude pro Rajchla oslovovat mladší generace. Proti bídě tak bude nejspíše burcovat asi nejznámější zlatý mládežník z Česka, který se rád chlubí luxusem a drahými auty.

    „Vždycky jsem říkal, že musíme získat někoho, kdo dokáže oslovit mladé lidi, protože oni nebudou naslouchat politickým argumentům. Řešili jsme dlouhou dobu, jestli tu není nějaký influencer, který by dokázal mluvit tou jejich řečí. Narážel jsem ale jen na komfortní influencery. Na takové postavičky, které nechtěly být konfrontační, aby náhodou nepřišly o sledovanost,“ nechal se v posledním vysílaní slyšet Jindřich Rajchl.

    Nedávno prý ale zaznamenal úspěch. Objevil Marcuse Revoltu, vlastním jménem Marka Kaletu, který je podle něj úspěšný, dokáže mluvit na rovinu a má to v hlavě srovnané.

    „Objevil jsem ho asi před týdnem. Říkal jsem si: Tohle je snad ono. Je to člověk, který má potenciál oslovit mladou generaci, nejenom z hlediska politiky, ale i sebemotivace a vlastního rozvoje. Osobně si myslím, že je to člověk, který bude úspěšný ve všem, na co sáhne, protože je to neuvěřitelně odhodlaný a pracovitý člověk. A je mu jedno, co si o něm kdo myslí. Klobouk dolů před ním,“ uvedl Rajchl.

    Dodal také, že už je s Revoltou v kontaktu a plánují se setkat osobně.

    „Je to člověk, který minimálně mladé lidi dokáže vytáhnout z toho, aby nebyli v nějaké letargii, aby tu nebojovali za LGBTQ a nějaké klimatické změny, ale aby pracovali sami na sobě,“ pochvaluje si někdejší spolupracovník Františka Chvalovského či Romana Berbra.

    Představa, že Marcus Revolta řeční na demonstraci proti bídě, je zajímavá. Chlapík, který se proslavil díky hudbě, poslední dobou vystupuje jako finanční šíbr a motivátor, jenž rád dává na odiv luxus, ve kterém žije. Říká si king, vozí se v luxusních autech, nakupuje zásadně v obchodech s luxusními značkami, často se o něm píše jako o českém Andrewovi Tateovi.


    #theking #marcusx #double #theman

    24. října 2022 v 17:43, příspěvek archivován: 4. dubna 2023 v 11:47

    Pořádá rovněž motivační konference, na tu poslední únorovou přiletěl vrtulníkem. Lístky většinou stojí i několik tisíc korun. Také Revolta verbuje lidi k tomu, aby šli pracovat pro něj a vydělali milion během pár měsíců. Jenže se množí zkušenosti, že realita je poněkud jiná.

    ❌DOUBLE 2023❌

    Motivační konference jako TOVÁRNA na větší úspěch v životě

    Praví chlapi a pravé ženy používají svou sílu, schopnosti a slávu aby pozvedávali své okolí nahoru.

    14. února 2023 v 8:39, příspěvek archivován: 4. dubna 2023 v 11:46

    Marcus také často rozvíjí nejrůznější konspirační teorie, rád mluví například o iluminátech. Střetl se kvůli tomu ostatně i s youtuberem Martinem Mikyskou alias Mikýřem.

    Pravda je, že spojení Jindřicha Rajchla právě s Marcusem Revoltou není až tak nelogické. Internetový motivátor v poslední době často kritizuje vládu Petra Fialy, aktuálně zejména kvůli vysoké inflaci. A na Rajchlovy demonstrace se právě se svou rétorikou hodí.

    Třeba ale všem účastníkům demonstrací proti chudobě vysvětlí, jak se z chudoby vymanit!

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 12:39 středa 2. srpna 2023. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      34
    • Super
      11
    • Haha
      8
    • Cože
      8
    • Tvl
      6
    • Sladký
      4