Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Exmanžel Jany Maláčové Chmelař: Velký kariérní posun a život v Paříží s novou ženou!

    V minulém roce se rozvedli a znamenalo to velkou změnu pro jejich osobní i profesní životy. Zatímco exministryně Jana Maláčová (42) změnila svou image, výrazně zhubla a začala pracovat pro největší odborovou centrálu v zemi ČMKOS, její exmanžel Aleš Chmelař si kariérně hodně polepšil. Bývalý náměstek ministra zahraničí je nyní velvyslancem ČR při Organizaci pro ekonomickou spolupráci a rozvoj (OECD) a žije v Paříži. Na sociálních sítích sdílí střípky ze svého aktuálního života a zdá se, že se pochlubil i novou partnerkou!

    Redakce Expresu tento týden informovala o velké proměně bývalé ministryně Jany Maláčové, která šla po nedávném rozvodu s ekonomem Alešem Chmelařem do sebe, výrazně zhubla a začala se oblékat mladistvěji.

    Na Maláčové je na první pohled patrné, že si single život hodně užívá a nedávno se nechala slyšet, že už začala znovu i randit. Zdali má nového přítele, je zatím zahaleno tajemstvím. Krátce po krachu manželství si ale spokojeně připila na novou životní epizodu a zdá se, že se jí daří velmi dobře.

    Po neúspěšné snaze o místo v čele Sociální demokracie se stáhla z politiky a od roku 2022 pracuje pro největší odborovou centrálu v zemi ČMKOS. Na starosti dostala mimo jiné mezinárodní spolupráci. „Je to práce, která má smysl,“ vysvětlila pro Seznam Zprávy své současné angažmá.

    Jana Maláčová prošla velkou změnou.

    Kdo si ale ještě více kariérně polepšil, je její bývalý manžel Aleš Chmelař. V doby, kdy byl ještě Maláčovou, působil na pozici ministerského náměstka. Diplomat a ekonom ale před časem dostal lukrativní flek v Paříži. Zastává post velvyslance při Organizaci pro ekonomickou spolupráci a rozvoj (OECD).

    Aleš Chmelař a Jana Maláčová v době, kdy byli ještě manželé.

    Krátce poté, co Chmelař dostal novou práci, manželé oznámili, že se rozvádí.

    „Tak na novou životní etapu,“ napsala loni v únoru na Instagramu čerstvě rozvedená Maláčová, která k fotce se sklenkou vína či šampaňského přidala ještě všeříkající hashtag „finallydivorced,“ v překladu do češtiny „konečně rozvedená“.

    Jana Maláčová prošla velkou změnou.

    Exmanžel Maláčové Chmelař: Nový život v Paříži po boku neznámé ženy!

    Zatímco Maláčová se novým partnerem stále ještě nepochlubila, Chmelař na svém instagramovém profilu sdílí střípky ze svého nového života v Paříži.

    Do hlavního města Francie za ním jezdí syn Gustav, kterému se soudě podle fotek hodně zalíbila Eiffelova věž. Chmelaře zase zaujalo, že se v místních restauracích dá najíst i za normální ceny.

    „Z nějakého důvodu se u nás francouzská kuchyně zafixovala jako drahá, pracná a složitá, plná žab a ingrediencí, co se vyvažují zlatem. Servíruje se v rukavičkách a pinzetou a normální lidi ji nedokážou ani vyslovit, natožpak sníst. Ve skutečnosti ale i ty nejsložitější a nejvíc nóbl recepty vychází z venkovské a dělnické tradice. Existují drahé verze, kvůli kterým všude vidíme jen pneumatické hvězdičky, ale stejně tak jde udělat jednoduše, rychle a levně. Zvlášť když se k ní přistupuje ve velkém. Předkrmy, které vidíte jsou za 59 až 93 korun, hlavní jídla 201 až 258 korun a nejedná se o polední menu někde na venkově, ale stálou večerní nabídku uprostřed Paříže,“ popisuje život ve francouzské metropoli exmanžel Jany Maláčové.

    „Krása, ale těžko se tu žije,“ píše Chmelař u další z fotek na svém profilu. Jakoby tím ekonom naznačoval, že mu snad chybí rodná zem.

    Zdá se, že diplomat si ale v Paříži už našel někoho, kdo mu z Francie dělá nový domov. Mezi fotografiemi aut, jídel a architektonických skvostů si lze všimnout pohledné brunetky, která evidentně dělá Chmelařovi poslední měsíce společnost.

    Redakce Expresu Aleše Chmelaře kontaktovala. Zajímala nás pochopitelně jeho nová životní kapitola v Paříži. Na naši zprávu do vydání článku ale nereagoval.

    Fotogalerie