Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Velká proměna Maláčové: Rozvod jí sluší! Exministryně „Venezuela“ zhubla a vypadá skvěle

    Jana Maláčová prošla velkou změnou. | foto: Koláž Expresu

    Loni si prošla velmi náročným obdobím. Prohrála bitvu o vedení Sociální demokracie, pak přišla prohra také v osobním životě v podobě bolestivého rozvodu s manželem Alešem. Kdo si myslel, že se na Janě Maláčové (42) samé negativní zprávy zle podepíšou, ten se mýlil. Bývalá ministryně po krachu manželství viditelně zhubla a vypadá lépe, než kdy jindy. Buclaté tváře, kterými byla Maláčová pověstná, jsou pryč. Nedávno také ohlásila návrat k randění a zdá se, že si single život hodně užívá!

    Jana Maláčová, která bývala kvůli své image „staré mladé“ často terčem veřejného posměchu, informovala o rozvodu s ekonomem Alešem Chmelařem loni v únoru na svých sociálních sítích.

    Bylo tehdy zřejmé, že si Maláčová pořádně oddychla, že má celý proces za sebou a manželství může hodit za hlavu. Na Instagram totiž přidala všeříkající fotografii se sklenkou vína či šampaňského a naznačila tak, že má důvod slavit.

    „Tak na novou životní etapu,“ napsala k výše popsanému snímku Maláčová, která přidala ještě hashtag „finallydivorced,“ v překladu do češtiny „konečně rozvedená“.

    Jana Maláčová prošla velkou změnou.

    Z krachu manželství se Maláčová evidentně velmi rychle oklepala. Pro televizi Nova před několika měsíci uvedla, že už opět začala randit.

    Na Instagram v minulosti přidávala spíše rodinné snímky, nyní chrlí jedno „seflíčko“ za druhým a fanoušci i kamarádi si okamžitě všimli, jak „Jana Venezuela“ zhubla a zkrásněla.

    „Na zimě úplně nejvíce miluji barevné čepice,“ píše Maláčová u fotky v červeném kulichu.

    Jana Maláčová prošla velkou změnou.

    „Sluší vám to, jste kočka Janičko,“ vzkazují Maláčové lidé v komentářích pod nejnovějšími snímky.

    Jana Maláčová prošla velkou změnou.

    Maláčová se našla u odborů. Je za její velkou proměnou nový muž?

    Z nejnovějších fotek je také zřejmé, že se exministryně začala oblékat mnohem „mladistvěji“. Je za velkou změnou image snad nový vztah?

    Není to vyloučené, Maláčová si své soukromí od rozvodu pečlivě střeží. V rozhovorech se otázkám na osobním život elegantně vyhýbá a do vydání článku nereagovala zatím ani na zprávy a telefonáty redaktorů Expresu.

    Co se profesního života týče, Maláčová se po neúspěšné snaze o místo v čele Sociální demokracie stáhla z politiky. V roce 2022 začala pracovat pro největší odborovou centrálu v zemi ČMKOS. Na starosti dostala mimo jiné mezinárodní spolupráci. „Je to práce, která má smysl,“ vysvětlila pro Seznam Zprávy své současné angažmá.

    Jana Maláčová prošla velkou změnou.

    Fotogalerie