Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Bobošíková chce v ČT pořad s Lipovskou. Šarapatka: Vaši diváci jsou hlupci a frustráti

    Šarapatka se pustil do Bobošíkové a Xavera! | foto: Koláž Expresu

    Jana Bobošíková začátkem roku rozjela svůj vlastní YouTube kanál. S obsahem jí pomáhá Hana Lipovská z Rady České televize. Moderátorka teď svým fanouškům na sociální síti sdělila, že zvažuje, že svůj pořad, který nese název „Aby bylo jasno“, oficiálně nabídne České televizi. „Hlupci a frustráti, kteří rádi zatleskají tamním blbostem a nenávistným výpadům, posilují obě nešťastnice v přesvědčení o vlastní výjimečnosti,“ pálí do Bobošíkové s Lipovskou radní Zdeněk Šarapatka, který se poté pustil i do svého „oblíbence“ Luboše Xavera Veselého.

    Moderátorka Jana Bobošíková se na Facebooku pochlubila, že její youtubový kanál má už přes 10 tisíc odběratelů a sérii videí vidělo už více než 1,7 milionu lidí. 

    Ve svém pořadu, na kterém spolupracuje s radní Hanou Lipovskou, Bobošíková často jmenovitě kritizuje tváře České televize, zejména generálního ředitele Petra Dvořáka. 

    I tak si ale moderátorka myslí, že by bylo dobré, kdyby její dílo Česká televize začala vysílat.

    „Zvažujeme, že náš pořad jako autorky nabídneme České televizi v rámci oficiální nabídky pořadů pro TV a online jako publicistický týdenní magazín,“ uvedla Bobošíková na Facebooku.

    Netrvalo dlouho a zděšení nad touto informací vyjádřil člen Rady ČT Zdeněk Šarapatka, o němž se ví, že svou kolegyni Hanu Lipovskou nemá příliš v oblibě.

    „Radní České televize Hana Lipovská spolu s Janou Bobošíkovou před časem založily youtubový kanál, ve kterém skrze fantasmagorické konstrukce dehonestují Českou televizi a extra jejího ředitele,“ píše Šarapatka, který poté Lipovskou označil za „schizofreničku“.

    „Kontrolu veřejnoprávní televize a pozici radní si plete chvílemi s nejtemnějším obdobím svaté inkvizice a pak zase s komunistickou prověrkovou komisí, teď narůstá s jejím osobním podílem na veřejném ostouzení ČT skrze zmíněný kanál. Hlupci a frustráti, kteří rádi zatleskají tamním blbostem a nenávistným výpadům, posilují obě nešťastnice v přesvědčení o vlastní výjimečnosti a nutnosti přetavit svobodnou a nezávislou Českou televizi v politicky služebné médium,“ napsal na svém facebookovém profilu Šarapatka.

    Bývalý poradce prezidenta Miloše Zemana poté pálil do dalšího svého „oblíbence“, jímž je Luboš Xaver Veselý. Ten podle Šarapatky, stejně jako Bobošíková s Lipovskou, rád pomlouvá Českou televizi, ale na Radě ČT většinou mlčí.

    „Nejhrubší špínu, kterou si Lipovská a Veselý zatím nedovolí na schůzích rady vyslovit nahlas a tváří v tvář vedení televize, na něj pak po hektolitrech vylévají ve svých médiích,“ píše dlouholetý člen Rady České televize.

    „Společný cíl, podrobení ČT politické moci, mají už na dosah. Jen co jim do rady zvolí posily,“ dodává Šarapatka, který se netají tím, že má o budoucnost České televize velké obavy.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 15:03 neděle 12. září 2021. Anketa je uzavřena.

    • Super
      22
    • Haha
      15
    • Trapas
      14
    • Cože
      1
    • Tvl
      1
    • Sladký
      0
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...

    Vezmeme vás na titulní stranu
    Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

    jít naiDNES.cz