Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Michálek a Krausová: Po údajné nevěře jsou jako hrdličky! Takhle vrkali na StarDance

    Před nedávnem zažíval předseda Poslaneckého klubu Pirátů Jakub Michálek (30) vztahovou krizi. Spekulovalo se o tom, že ho jeho partnerka Michaela Krausová podvádí. Problémy ale, zdá se, oba dva hodili za hlavu. Po delší době se společně objevili na veřejnosti, konkrétně na posledním tanečním večeru soutěže StarDance, a zase působili jako dvě zamilované hrdličky!

    Jakub Michálek se s partnerkou Michaelou Krausovou v sobotu „hodili do gala“ a společně sledovali taneční show StarDance.

    Michaela Krausová a Jakub Michálek

    V hledišti působili jako spokojený pár. Šeptali si do ouška a vyměňovali si úsměvy. Náladu jim nezkazilo ani vyřazení youtubera Karla Kováře alias Kovyho.

    Michaela Krausová a Jakub Michálek

    Společnost jim dělali i další členové Pirátů. Hned v první řadě seděl pražský primátor Zdeněk Hřib se svou manželkou Annou. V hledišti byl přítomen také místopředseda Poslanecké sněmovny Vojtěch Pikal.

    Zdeněk Hřib s manželkou

    Co se Michálka a Krausové týče, zdá se, že se jim povedlo překonat nedávnou krizi. 

    Osobní schůzky s trestně stíhaným manažerem

    Letos v říjnu server ParlamentníListy.cz zveřejnil fotografie, na kterých tehdy ještě předsedkyně zastupitelského klubu Pirátů Michaela Krausová vystupuje z auta trestně stíhaného manažera reklamní firmy JCDecaux Tomáše Tenzera.

    Ze zmíněných snímků je patrné, že mezi nimi panoval minimálně velmi přátelský vztah. Objevily se ale i spekulace, že mezi nimi bylo i něco víc. Tuto informaci ale Krausová ani Tenzer nepotvrdili. 

    Pirátka Michaela Krausová vystupuje z auta manažera JCDecaux Tomáše Tenzera.

    Krausová pouze uvedla, že schůzky byly osobního rázu a poté, co se dozvěděla, že je Tenzer trestně stíhán, veškerý kontakt přerušila. 

    „V momentě, kdy jsem se dozvěděla o trestním stíhání pana Tenzera, jsem si informace ověřila a pak s ním ukončila veškerý kontakt a jako strana jsme se od pana Tenzera distancovali. Od té doby se navíc vyhýbám všem akcím, kde by pan Tenzer mohl být,“ sdělila Michálkova partnerka pro Parlamentní listy.

    Tomáš Tenzer

    Krausová poté rezignovala na post předsedkyně zastupitelského klubu Pirátů a nahradil ji Viktor Mahrik. 

    Manažer Tomáš Tenzer, se kterým se Krausová stýkala, figuruje v korupční kauze bývalého zástupce starosty Michala Valenty. Ten je obžalován z toho, že údajně využil informací radnice, aby pomohl firmě JCDecaux k získání pronájmu reklamních ploch v metru.

    Tenzerovi za sjednání výhody při veřejné zakázce hrozí až osmiletý trest.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 12:03 úterý 7. dubna 2020. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      52
    • Haha
      46
    • Super
      41
    • Cože
      41
    • Tvl
      40
    • Sladký
      38
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...