Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Nemocní nejste a lékaře nepotřebujete. Jste ufoni, dejte mi 70 tisíc a já vás naučím žít na Zemi

    A nebudete vy náhodou nějaká hvězdná duše, co se najednou ocitla na Zemi a teď si neví rady? Pokud jste na naše otázky odpověděli ano, pak si jistě také velmi rádi zaplatíte 70 tisíc za kurz, který vám otevře dosud nevídané obzory. Nikdo vám sice neslíbí, že po něm skutečně zbohatnete a dozvíte se všechnu moudrost světa, za zkoušku ale jistě nic nedáte. Na podobné ezobláboly už dlouhodobě upozorňuji na Instagramu Lovci klamu. Prosíme tak všechny mimozemšťany, aby se zamysleli nad tím, do koho své peníze investují.

    Možná také nemáte čas na terapie, psychology nebo jiné vystudované odborníky a raději sázíte na ezoterické koučky s vlasy obarvenými na červeno. Jednou z nich je například Arrameia, která se na sítích prezentuje pod hlavičkou „osvětového společenství“ Astaria Ascension, jež vám odtajní to, na co lékaři nemají ty správné odpovědi. Třeba všechny vaše intergalaktické otázky. Lékaři totiž nemají kromě odpovědí ani potřebné vesmírné vzdělání. A proč to nezkusit, když ty kurzy ani tolik nelezou do peněz, že?

    Na její chování upozornili na svém instagramovém profilu Lovci klamu, kteří se ezopodvodníky zabývají. Na sociálních sítích Arrameia tvrdí, že máte možná nějaké trauma z vesmíru, když vám ničili domovskou planetu, na které jste byli doma, ještě než jste se narodili tady na Zemi. Je prý možné, že jste byli mimozemšťané a teď to tady mezi lidmi špatně snášíte a nějak blbě vibrujete. A ona nabízí na tento zcela logický problém všedního dne jasné řešení.

    Tímto nechceme samozřejmě učení Ascension nijak zlehčovat, přece jen je plné vesmírných mouder, z nichž nám jde hlava kolem. Na stranu druhou nám stejně jako Lovcům klamu něco říká, že to tu trošku smrdí podvodem.

    Za skoro 70 tisíc korun božsky zbohatnete, aniž byste museli dřít. A to se vyplatí. Jen nám, Antone Pavloviči, řekni, zda to není trochu málo, těch 70 tisíc za příslib nekonečného bohatství? To by přece chtěl mít každý.

    70 tisíc? Není to trochu málo, Antone Pavloviči?

    Nechali jste si už rozebrat Human Design?

    Chcete se také energeticky vyčistit?

    Pokud chcete zjistit, odkud pochází vaše duše, dozvíte se to za 23 tisíc. Můžete pak odkrýt závoj zapomnění a ztělesnit i svoji galaktickou podstatu. A to se, Horste, vyplatí.

    Za pouhé 4 tisíce korun si můžete ještě odemknout i svůj nejvyšší potenciál.

    Nestresujte se, utraťte peníze a zbytek nechte na vesmírných bytostech.

    V rámci toho sice nezbohatnete, ale zase přeskočíte pár ze svých nuzných životů a vstoupíte do své síly jako svobodná bytost. Doteď jste totiž byli totiž zřejmě jen otroci. Je vůbec nutné se ptát, kdy vstoupí v platnost nějaký zákon, který začne tyhle podvodníky pokrývat?

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 18:22 pondělí 12. září 2022. Anketa je uzavřena.

    • Haha
      48
    • Tvl
      15
    • Super
      6
    • Trapas
      6
    • Sladký
      6
    • Cože
      4
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...