Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Dominika z Výměny pro Expres: S Káťou jsme se po natáčení rozešly, chtěla jsem se zabít!

    Šlo bezpochyby o jeden z nejsilnějších příběhů v historii Výměny manželek. V posledním díle oblíbené reality show totiž zazářila Dominika Petrů, která dříve bývala mužem a jmenovala se Josef. Její touhu po změně pohlaví před lety pochopila nejen životní láska Katka, ale také jejich společné děti děti, které Dominiky rázem přestaly oslovovat jako tatínka. Ve velkém rozhovoru pro Expres.cz nyní Dominika upřímně odvyprávěla svůj příběh a poskytla velmi otevřenou sondu do své duše. „S Káťou jsme se rozešly, ale nové partnery nemáme,“ prozradila nám mimo jiné Dominika, která se v v interview s redaktorem Expresu po Skypu vrátila také k období, kdy plánovala sebevraždu.

    Televize Nova ve středu odvysílala další díl reality show Výměna manželek, který na sociálních sítích vyvolal velkou diskuzi. Hlavním tématem byla Dominika, která dříve bývala mužem, jmenovala se Pepa a se svou láskou Kateřinou zplodila dvě děti. Před lety se ale Dominika rozhodla, že se v mužském těle vůbec necítí.

    „Člověk celou dobu tuší, že je něco špatně. Hledáte cesty. Ze začátku to bylo jen hloupé převlékání, kradla jsem Káťě šaty, v nichž jsem se cítila dobře a dělala jsem to potají. Pak to vyvrcholilo, že jsem začala tápat. Byla jsem pořád v depresích, od rána do večera smutná. Ta žena ve mně je mnohem silnější, než ten chlap, kterým jsem byla,“ popisuje ve velkém rozhovoru pro Expres.cz Dominika Petrů, která před lety dokonce zvažovala, že si sáhne na život.

    „V roce 2018 jsem chtěla skočit pod vlak. Byla jsem rozhodnutá. Měla jsem dokonce vyhlédnuté místo. Věděla jsem, kdy a kde to udělám. Káťa mě ale naložila do auta a odvezla do Bohnic na psychiatrickou pohotovost. Popovídala jsem si s nimi, hospitalizovali mě a byla jsem tam 14 dní. Nakonec to vyústilo v to, že budu tento problém více řešit. Už jsem nebyla chlap, ale žena. Od roku 2021 jsem na hormonální terapii,“ pokračuje Dominika.

    Dominika z Výměny manželek s redaktorem Expresu během rozhovoru po Skypu.

    S Káťou jsme se po Výměně rozešly, třetí člověk do našeho vztahu nepatří

    Dominika se nám také svěřila, že jí po Výměně napsalo hodně lidí. Někteří z nich kvůli tomu, že mají podobné problémy, jako před lety ona a Dominičin příběh jim pomohl.

    Televizní diváci byli až šokovaní z toho, jak moc Dominiku podporuje její láska Kateřina. Jejich vztah ale bohužel po natáčení prošel velkou krizí a následoval rozchod.

    „Říkám, že jsme pořád spolu, i přestože jsme se ale rozešly. Vztah po Výměně zase prodělal solidní krizi a domluvily jsme se s Káťou, že se rozejdeme,“ prozradila Expresu Dominika Petrů.

    Dominika a její láska Káťa se po Výměně rozešli a žijí odděleně.

    „Káťa si našla vlastní bydlení. Na tom bytě je od konce léta. Většinu času ale trávíme i tak spolu. Rozešly jsme se, ale nevypadá to tak, protože ji furt miluji a chci být s ní,“ dodává Dominika, pro kterou vůbec nepřichází v úvahu, že by si našla někoho jiného.

    „Pořád mne přitahují ženy, ale rozhodně nikoho jiného nemám. Kátě jsem řekla, že třetí člověk do našeho vztahu nepatří a ať si vybere, jestli já, nebo někdo jiný,“ dodává Dominika, která také prozradila, jak na Výměnu reagovalo její okolí.

    Celý rozhovor si pusťte ve videu.

    Fotogalerie