Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Láska online: Šéfovi sněmovny slibovala divokou noc a lákala ho na fotky modelek

    Fotografie vlevo jsou ty, které Zsuzsová posílala svým „obětem“. Realita je ovšem jiná. | foto: Autor: topky.sk

    Dlouho považovali slovenští novináři Alenu Zsuzsovou za královnu proměn. Vždyť byla dlouhodobě považována za femme fatale, která v Itálii pracovala ne jako tlumočnice, ale jako luxusní společnice. Fotografie, jež kolovaly po internetu a byly s ní spojovány, skutečně budily dojem, že se jedná o atraktivní ženu. Není se tedy čemu divit, že všem, kteří sledují soudní proces v kauze vraždy Jána Kuciaka, spadla brada, když uviděli skutečnou podobu Aleny Zsuzsové.

    Alena Zsuzsová je ústřední tváří celého soudního procesu kolem vraždy Jána Kuciaka a jeho partnerky Martiny Kušnírové. Novináři nově získali také nahrávky, kde si obviněná telefonuje s šéfem slovenské sněmovny Andrejem Dankem.

    Ten sice v minulosti popíral, že by ženu znal, dnes je však zřejmé, že ji nejen znal, ale také s ní plánoval divokou noc. Na tu ovšem nikdy nedošlo, Zsuzsová se celou dobu chlubila cizím peřím a politikovi raději posílala fotky ruských modelek.

    Žena, která svým zjevem nyní připomíná spíše čarodějnici než luxusní společnici, již vyhledávali jen ti nejbohatší, si svou reputaci vybudovala na základě zasílání cizích fotografií. Nejčastěji měla svým „obětem“ posílat snímky méně známých ruských modelek.

    Fotografie vlevo jsou ty, které Zsuzsová posílala svým „obětem“. Realita je ovšem jiná.

    Zlákat se nechal dokonce i předseda slovenské sněmovny Andrej Danko, který si od ženy obviněné z objednávky vraždy vyžádal několik fotografií a po vzájemném flirtování a dopisování plánoval se Zsuzsovou společnou noc.

    „Tak vás líbám všude a nekonečně se těším. Už konečně, dobře?“ ptá se na nahrávce Danko, který se zjevně nemohl své vysněné krasavice dočkat.

    „Aspoň budete už konečně moje celou noc, dobře?“ pokračoval v naléhání politik, jenž se do té doby se Zsuzsovou nesetkal, přitom si měli dopisovat téměř tři roky.

    „Jen abychom to přežili,“ odpovídá se smíchem Zsuzsová na narážku o sexu po celou noc.

    V jiné z nahrávek se zase Danko nechává opakovaně ujišťovat, že se na něj žena těší a skutečně už dojde ke slibovanému setkání.

    „Vy teď ležíte, přiznejte se. Je to slyšet,“ pokračovala ve flirtování Zsuzsová, jíž nyní u soudu hrozí až doživotní trest. „Pokud by bylo potřeba s něčím pomoct, napište,“ sliboval obviněné Danko. „Jste zlatý, děkuji,“ odpověděla na nabídku vlivného slovenského politika.

    Významný slovenský politik dnes na tiskové konferenci přiznal, že dostal fotku „přitažlivé ženy“. Jméno Zsuzsová ovšem neznal a ani ho nezajímalo.

    „Netušil jsem, že tato virtuální žena je Alena Zsuzsová,“ řekl Danko s tím, že kontakt měl v telefonu uložený jako „babu z Nových Zámků“.

    Není to poprvé, co měla Slovenka tímto způsobem manipulovat vysoce postavenými politiky. Intimní vzkazy posílala i tehdejšímu ministrovi obrany Martinu Glváčovi. Ten rezignoval na svůj post v loňském roce, když byl obviňován z napojení na Mariána Kočnera.

    Danko se dlouho odmítal ke kauze vyjádřit z důvodu blížících se voleb. Máslo na hlavě má přitom i kvůli nedávnému incidentu, kdy byl ve sněmovně zřejmě opilý a urážel nejen své kolegy, ale také slovenskou prezidentku Čaputovou.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 13:47 čtvrtek 28. května 2020. Anketa je uzavřena.

    • Haha
      58
    • Tvl
      33
    • Trapas
      32
    • Super
      31
    • Sladký
      30
    • Cože
      27
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...