Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Boris Kollár: Zkusil jsem tlustou ženu, pro legraci. Čím ošklivější vagína, tím víc mě to bere

    Dětí má oficiálně šestnáct, ani slovenská média se ale nedokážou shodnout, zda je to konečný počet. Boris Kollár, donedávna předseda parlamentu našich sousedů, se svým záletnictvím a vášní pro sex nijak netají. Že na sebe v podcastu bratislavského zlatého mládežníka Filipa Sulíka práskne přibližný počet sexuálních partnerek, bizarní zážitek z USA či svou metodu, jak začíná postelové hrátky, to nikdo nečekal.

    Sulíkovi, který je synem někdejšího slovenského ministra zahraničí i hospodářství Richarda Sulíka, se podařilo Kollára velice detailně rozmluvit ohledně sexuálního života.

    Řešil se třeba i bodycount, tedy počet sexuálních partnerek. Kollár se sice zdráhal uvést přesné číslo s tím, že ho sám nezná, pak ale potvrdil, že se bezesporu počítají na tisíce.

    „Určitě,“ potvrdil známý svůdník a šéf hnutí Sme rodina na otázku, zda se jedná o čtyřciferné číslo.

    Další dotaz Filipa Sulíka, který se netají poněkud misogynními názory ve stylu influencera Andrewa Tatea, mířil na sex s „fakt tlustou ženskou“.

    „Jo, jo. Ale jako... No, byla to fakt skříň. Ale bylo to ve Spojených státech. Byla to sranda, jenom tak pro zábavu jsem to vyzkoušel,“ pochlubil se Kollár, jehož perličky cituje slovenský server Čas.sk.

    Adriana Pčolinská a Boris Kollár

    Se Sulíkem pak probíral také to, jak na ženy v posteli. Syn vlivného politika a podnikatele prozradil svou taktiku, že „do ní nejdříve dá prst a zjistí, jaká je situace“. Kollár přitakal, že to má stejně.

    „A tvářím se přitom velmi nenápadně,“ doplnil.

    Kromě toho na sebe několikanásobný otec Boris práskl také to, že ho na ženách hodně zajímá vagína. Paradoxně ho ale přitahuje to, když je „škaredá“.

    „Ne, právě že mě to o to víc zaujme. Čím je to větší a škaredější, tím se mi to víc líbí,“ odpověděl na Sulíkův dotaz, zda existuje délka pysků, která už mu přijde neatraktivní.

    Fotogalerie