Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Richterová ostře reaguje na Kollárova slova: Nutil mě jít na potrat a zbil mě do bezvědomí

    Předseda slovenského parlamentu uhodil přítelkyni, matku svých dvou synů. Prý se pokusila zabít jeho dítě. | foto: Profimedia.cz

    Zbil mě do bezvědomí a nutil k potratu. Barbora Richterová (34) hned po skončení emočně vyhrocené tiskovky předsedy slovenského parlamentu Borise Kollára (57) vydala na Facebooku nové prohlášení, v němž tvrdí, že stojí za svými slovy a jediným lhářem je právě on. Údajně byla brutálně zbita do bezvědomí a násilím donucena k podstoupení potratu. Kromě toho tvrdí, že svědkyně Patricia Vitteková, kterou Kollár představil, nebyla přítomna při samotném incidentu a také neříká pravdu.

    Po včerejším výbuchu emocí na tiskové konferenci, již svolal Boris Kollár, dvanáctinásobný otec, kontroverzní politik a vůdce hnutí Jme rodina, se nyní otevírá nová kapitola v jeho mediálním sporu s bývalou partnerkou a matkou svých dětí Barboru Richterovou. Ta popírá všechna obvinění a přilévá olej do ohně

    Kollár se přiznal k domácímu násilí a tvrdí, že se to stalo proto, že jeho expřítelkyně hodila jejich společné dítě do vzdálenosti asi pěti metrů. „Přiznávám, že jsem jí dal pár facek. Mohla ho zabít. Byl jsem v šoku, v zatemnění mysli,“ dodal předseda parlamentu na emotivní konferenci.

    K incidentu mělo dojít ještě v roce 2012 v jeho vile v Miami. Richterová předtím poslala poslancům parlamentu dopis, že ji sledují různé automobily a může za tím být Slovenská informační služba. Kollár odmítá, že by ji dal sledovat tajnou službou. Kollár vidí v jednání Richterové snahu politicky ho očernit před nadcházejícími volbami na Slovensku.

    „Dobrý den přeji, chtěla bych reagovat na vyjádření Borise Kollára. Trvám na tom, že je pravdivé každé slovo, které jsem doteď řekla. Nejsem součástí žádné politické kampaně vůči straně Jsme rodina, jen říkám pravdu o Borisovi Kollárovi. Boris Kollár lže. Velmi mě mrzí, že k této lži přesvědčil i Patricii Vittekovou,“ začala Richterová své vyjádření.

    Podle Richterové se celý incident odstartoval poté, co požádala Kollára o pomoc s péčí o jejich syna. Odmítá tvrzení o tom, že by syna hodila přes celý obývací pokoj.

    „Celý incident začal tak, že jsem požádala Borise Kollára, aby mi pomohl s naším synem. Byla jsem velmi unavená a chtěla jsem si jen na chvíli odpočinout. Došlo mezi námi k hádce a násilně jsem mu dala malého do rukou. Odmítám tvrzení, že jsem našeho malého syna hodila pět, deset nebo patnáct metrů přes celý obývák,“ pokračuje Borisova bývalá partnerka.

    Richterová tvrdí, že každé slovo, které dosud vyslovila, je pravdivé. Odmítá jakékoliv spojení s politickou kampaní proti hnutí Jsme rodina. Zdůrazňuje, že Kollár opakovaně lže a že je zklamaná i tím, že na jeho stranu se postavila i Patricia Vitteková.

    „Ano, řekla jsem mu přitom vulgarismy, Boris Kollár dal syna své mámě, která s ním odešla do svého pokoje a v okamžiku poté mě začal mlátit tak, že dával facky plnou silou. Snažila jsem se před ním utéct a zavolat 911 (tísňová linka policie v USA, pozn. red.), ale vyrval mi z ruky telefon. Doběhl mě na poschodí, kde mě shodil na zem a pokračoval v mlácení, až jsem ztratila vědomí,“ přiznává Barbora.

    Barbora Richterová se vyjádřila k tiskové konferenci Borise Kollára a incidentu v USA.

    Richterová je zaražena vyjádřením Kollárovy svědkyně Patricie Vittekové, která prý měla přijít až po incidentu.

    „Trvám na tom, že Patricia Vitteková lže a spolu s manželem přišli až po tomhle incidentu...,“ popisuje Richterová.

    Boris Kollár na dnešní tiskovce neudržel emoce, svědkyni mu dělala Patricia Vitteková.

    Odmítá i fakt, že by se pokusila zabít syna Artura. Zároveň uvedla, že to byl Boris, kdo ho chtěl zabít, protože ji nutil jít na potrat.

    „Jestli je tu někdo kdo zachránil našeho syna, jsem to já. Protože jsem odmítla tlak Borise Kollára, abych šla na potrat,“ pokračuje.

    „Jsem připravená jít kdykoliv na detektor lži a ukázat, kdo mluví pravdu,“ zakončila Richterová své prohlášení. V komentářích se jí dostává velké podpory a lidé se zastávají spíše jí.

    Boris Kollár má už dvanáct dětí s deseti ženami. Další dítě, Arona, mu loni porodila právě partnerka Richterová. Bývalá plavkyně Richterová už má s Kollárem desetiletého syna Artura.

    Koncem října 2020 utrpěl Kollár vážné zranění při dopravní nehodě. Ve voze s ním tehdy seděla modelka Mirka Fabušová (36). Na Slovensku vyvolalo značné pobouření, že v čase pandemie měl předseda parlamentu v nemocnici povolené návštěvy. Často ho navštěvovala právě Richterová.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 12:48 čtvrtek 19. října 2023. Anketa je uzavřena.

    • Haha
      42
    • Trapas
      19
    • Tvl
      11
    • Cože
      10
    • Sladký
      9
    • Super
      8