Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Šílená tiskovka: Boris Kollár přiznal, že zmlátil partnerku, pak se rozbrečel a utekl

    Boris Kollár na dnešní tiskovce neudržel emoce, svědkyni mu dělala Patricia Vitteková. | foto: Facebook

    Slovensko zažilo jednu z nejabsurdnějších tiskovek v historii. Boris Kollár, předseda parlamentu a lídr hnutí Jsme rodina, svolal novináře, aby se vyrovnal s osobními problémy se svou bývalou partnerkou, s níž má dvě děti. Tisková konference se stala extrémně emocionální a vyhrotila se do té míry, že Kollár utekl s pláčem poté, co přiznal, že svou ex zmlátil. Tvrdil, že po něm hodila jejich roční dítě. Toto absurdní dění se odehrálo ve chvíli, kdy slovenská prezidentka oznámila svůj odchod z politiky a země se ocitla v politickém chaosu.

    Kollárova vztahová historie s ženami byla radostí a zároveň starostí po celou jeho kariéru. Celá řada krásných žen podlehla jeho charismatu a kouzlu, a tak má jako podnikatel a současný předseda parlamentu celkem jedenáct dětí, o nichž je veřejně známo. Mezi ženami, které byly v minulosti s Kollárem spojeny, byly i Zuzana Belohorcová a Kateřina Brožová, ale s nimi nemá žádné dítě.

    Naopak Barbora Richterová má s Kollárem dvě děti a momentálně vedou veřejnou válku přes sociální sítě. Dokonce poslala dopis slovenskému parlamentu, který se dostal do rukou 150 poslancům Národní rady. V tomto dopise Richterová uvádí, že podává trestní oznámení na neznámého pachatele, protože se bojí o svůj život.

    To vedlo Kollára k rozhodnutí svolat tiskovou konferenci, na níž byly emoce do krajnosti rozjitřeny. „Nikdy jsem se za tři čtvrtě roku k tomu nevyjádřil, protože v první řadě se dívám na to, kdo může být vítěz. Barbora Richterová, Boris Kollár? Ani jeden z nás, ale vím, kdo bude poražený a kdo bude trpět. Budou to naše děti a kvůli tomu, aby ty děti netrpěly, jsem se nikdy nevyjádřil a neházel jsem žádnou špínu na Barboru Richterovou,“ začal Kollár konferenci.

    Richterová pravidelně přidává na sociální sítě vulgární statusy a rasisticky se vyjadřuje o Kollárových dalších dětech s tmavší barvou pokožky. Zdůvodňuje to tím, že se Kollár nestará o děti, nevídá se s nimi a neposílá dostatečné výživné. Boris naopak tvrdí, že jí posílá na společné dva potomky adekvátní měsíční výživné 72 tisíc korun, nechal jí dům s bazénem, nemusí splácet hypotéku a platí synovi Arturovi jazykovou školu.

    Barbora Richterová vede proti Borisi Kollárovi mediální válku.

    Kollár se případným změnám výživného na děti nebrání a je ochoten je platit, pokud tak rozhodne soud. Tvrdí, že má zájem o své děti, ale Richterová mu je nechce dávat, a proto hodlá požádat o střídavou péči. Současně považuje celou situaci za cílenou politickou kampaň, která směřuje proti němu a jeho straně Jsme rodina, vzhledem k nadcházejícím volbám za tři měsíce.

    ,,Máme tři měsíce před volbami, Barbora Richterová nebojuje o výživné, ona ho má. Obrátí se na naše voliče a uráží naši stranu a já se ptám, jestli je to boj o výživné, nebo kampaň proti nám, mojí osobě a straně Jsme rodina?“ říká Boris během mimořádného vyjádření.

    Během tiskové konference Kollár také zmínil dopis od Richterové, který obsahoval vážné obvinění a trestní oznámení na neznámého pachatele, a to s odkazem na její obavy o život. Kollár odmítá, že by ji sledoval, protože dobře ví, kde bydlí, kde nakupuje a jaká místa navštěvuje. Na podporu svých tvrzení představil svědky, manžele Vittekovy, kteří byli před dvanácti lety svědky incidentu, kdy Richterová málem zabila svého ročního syna Artura ve vile v Miami. Vitteková uvedla, že našli malého Artura se žiletkou, zatímco Richterová spala v koupelně.

    Barbora Richterová vede proti Borisi Kollárovi mediální válku.

    „Jsme zatáhnutí do konfliktu, který není napsaný po pravdě. Znám ho jako dobrého otce a dobrého člověka,“ začala Patricia Vitteková. „Našli jsme malého Artura se žiletkou v roce a ona mezitím spala v koupelně,“ pokračovala.

    Zároveň zmínila ze strany Richterové žárlivé scény a situaci, kdy v záchvatu vzteku odhodila přes celou místnost ročního syna, nebýt Borise, který ho chytl, ani nepřežije.

    Kollár na slova Vittekové navázal a celou situaci znovu popsal. Zároveň uvedl, že v ten okamžik poprvé a naposledy zbil ženu, protože ho celá situace rozhodila a měl zatmění.

    „Ano, nebudu se za to omlouvat. Na pět metrů s vulgárními nadávkami hodila mého syna přes celou místnost a mohla ho zabít, malý ještě ani neuměl chodit, lezl. Kdyby tam nebyla sedačka, zabije ho. Nejdříve jsme oživovali děcko, když jsme viděli, že žije, měl jsem zatmění. Vyběhl jsem po ní a dostala pár facek a musím povědět, že jsem tohle žádné jiné ženě neudělal, ale ona si pár facek zasloužila,“ řekl předseda Národní rady.

    Barbora Richterová vede proti Borisi Kollárovi mediální válku.

    Pak byl prostor na dotazy přítomných novinářů a bylo viděl, že je Kollár pod velkým vlivem emocí. V jednu chvíli začal být až agresivní a poté, co se ho někdo zeptal, zda na místo po incidentu v Miami byla přivolána policie, odpověděl: „Co tu zkoušíte na mě, víte, co to bylo zač? Letí vaše děcko, může se zabít. Omluvám se...“

    Následně se slzami v očích odešel.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 20:51 středa 18. října 2023. Anketa je uzavřena.

    • Haha
      70
    • Trapas
      26
    • Tvl
      15
    • Super
      14
    • Sladký
      7
    • Cože
      4