Úterý 30. dubna 2024, svátek má Blahoslav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Organizátoři Tábora s tiktokery: Babiš jel hrozné bomby! Co řekl na nabídku zápasu v Clashi?

    Andrej Babiš tancoval s dětmi z Tábora s tiktokery | foto: Koláž Expresu

    Loni byl hlavní hvězdou Tábora s tiktokery Jiří Ovčáček, letos se školáci setkali s Andrejem Babišem. Expremiér si stejně jako bývalý hradní mluvčí s dětmi střihl trendy taneček a videa, která se později objevila na sociálních sítích, měla velký dosah. „Děti byly nadšené a užily si i návštěvu Čapího hnízda,“ svěřili se Expresu Jakub Jíra a Petr Kopecký, majitelé Tábora s tiktokery. Co dalšího o setkání s Babišem prozradili?

    Redakce Expres.cz stejně jako loni zavítala na jeden den na populární Tábor s tiktokery. Kromě známých influencerů, jako jsou například krásná Domi Alagia, její přítel Honzi Michálek, nadějná zpěvačka Adéla Zouharová nebo účastnice Survivoru Hanka Gelnarová, na letošním ročníku zazářil také bývalý premiér Andrej Babiš.

    Šéf hnutí ANO napodobil bývalého hradního mluvčího Jiřího Ovčáčka a natáčel na TikTok s dětmi trendy tanečky. Na rozdíl od Ovčáčka Babiš nepřijel přímo do kempu, ale pohostil všechny táborníky na Čapím hnízdě.

    „Že by pan Babiš přijel přímo na náš tábor, nebylo ve hře. Pohostil nás na Čapím hnízdě, ukázal všechna zvířata a celý areál, jak vypadá, aby měly děti zážitek. Zařídil to můj kolega Petr Kopecký. Andrej si to užil a na to, že mu je skoro 70 let, jel hrozné bomby. Bylo to super,“ svěřil se Expresu Jakub Jíra, spolumajitel Tábora s tiktokery.

    „Děti pana Babiše samozřejmě znají z televize. Nikdo ale neměl žádné otázky na politiku a podobně, všechny děti pouze zajímalo, jak mu půjdou různé trendy tanečky, a chtěly s ním točit na TikTok. Podle dětí mu to šlo. Jeden asi 12letý chlapec udělal video a to má dnes kolem 500 tisíc zhlédnutí. Je to ještě více, než udělala loňská nahrávka s panem Ovčáčkem,“ dodal spokojený Jíra, podle něhož si táborníci nejvíce pochvalovali jídlo na Čapím hnízdě.

    „Pan Babiš nás pohostil dobrým jídlem a pitím. Měli jsme polévku s masovými kuličkami a také skvělé řízečky,“ svěřil se dále Jíra.

    Chceme Babiše do Clashe, Kalousek by lidi bavil, ale nemá zájem

    Spolumajitel Tábora s tiktokery, který je zároveň spoluorganizátorem Clash of the Stars, na sociálních sítích vtipkoval, že Babišovi nabídl zápas v kleci. Expresu Jíra sdělil, že k jisté komunikaci s expremiérem ohledně bitky v MMA skutečně došlo.

    „Jsme v kontaktu, lákali jsme ho už dříve jako fanouška na náš galavečer, ale on nakonec nedorazil, protože řešil nějaké rodinné věci. Nabídl jsem mu teď zápas, jsme pro, aby si to u nás dal. Zatím odmítl, ale třeba ho do budoucna v Clashi uvidíme. Co se týče soupeřů, tam je možností hodně. S Andrejem by pro to PR chtěl jít každý. Mně by se líbil nějaký politický fight. Třeba pan Kalousek by lidi určitě zajímal. Bavil jsem se s ním o tom a řekl mi, že to sleduje jen okrajově a nemá zájem, takže tudy cesta asi nevede bohužel,“ rozpovídal se Jíra, který nevylučuje, že by s Babišem velmi rád navázal jinou spolupráci, konkrétně ohledně výše zmiňovaného tábora.

    „Pan Babiš se zajímá o spoustu věcí ohledně influencerů, zajímal se také o náš tábor, jak fungujeme, co to obnáší a kdo se tu objevuje. Do budoucna se lidé možná mohou těšit na další spolupráci,“ řekli Expresu Jakub Jíra a jeho parťák Petr Kopecký.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 18:40 neděle 3. prosince 2023. Anketa je uzavřena.

    • Super
      205
    • Sladký
      54
    • Trapas
      33
    • Tvl
      10
    • Cože
      9
    • Haha
      7