Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Měl před svatbou, otce zabil covid-19, teď potkal šmejda... Kamarádi o zabitém synovi redaktorky z Brna

    Těšil se velké oblibě mezi kamarády, kteří mu byli oporou, když mu nedávno zemřel tatínek na covid-19. Syn televizní reportérky, jejíž jméno Expres zná, ale rozhodl se ho nezveřejňovat, plánoval také svatbu s dlouholetou přítelkyní. Již brzy měli stvrdit lásku před svými blízkými. K tomu už ale bohužel nedojde. Tomáš (†27) byl totiž ve špatný čas na špatném místě. Agresivní boxer posilněný drogami Alain B. (29) ho umlátil kladivem a pak auto i s mrtvým tělem zapálil! Kamarádi zavražděného muže nemohou uvěřit tomu, co se stalo. Tomáš byl podle nich milý a bezproblémový člověk, který sotva na někoho jen zvýšil hlas. „A pak potká takového zm*da...,“ nechal se slyšet jeden z přátel.

    Sedmadvacetiletý Tomáš O. se chystal na víkendovou vyjížďku. Čistil si auto v odlehlé garáži. Zčistajasna se k němu přiřítil zfetovaný hromotluk a profesionální boxer Alain B. (29), který bez varování vytáhl kladivo a nevinného muže umlátil k smrti. Vrah pak auto i s mrtvým tělem zapálil a dal se na útěk.

    Podle informací Expresu byl zavražděný muž jediným synem oblíbené veřejnoprávní novinářky. Její jméno redakce zná, ale rozhodli jsme se ho nezveřejnit.

    Tomáš, jemuž v zimě zemřel tatínek na covid-19, plánoval svatbu se svou partnerkou. V kolektivu byl velmi oblíbený, což dokazují věty, které o něm napsali jeho dobří přátelé na sociálních sítích.

    „Je to šílené, Tomáše jsem znal více než deset let a rozhodně si tohle nezasloužil. Byl bezkonfliktní a hodný kluk,“ uvedl jistý Jirka, který je ze smrti svého kamaráda pochopitelně v šoku.

    „Já si ho za těch skoro patnáct let nepamatuji ani naštvaného. A pak potká takového zm*da,“ přidala se kamarádka Denisa.

    „Tom byl osobnost, která se vryla do srdce každého, kdo ho znal. Měj se tam krásně, kámo, jsme s tebou,“ vzkázal Tomášovi do nebe jistý Patrik.

    Alain B. sympatizoval s hnutím Slušní lidé.

    Vrah kopal za Slušné lidi, spadl do drog kvůli přítelkyni

    Tomášův vrah Alain B., který sympatizoval s kontroverzním hnutím Slušní lidé, je podle informací serveru Blesk.cz i čtyři dny po vraždě ve velmi špatném psychickém a fyzickém stavu, policie mu proto stále nesdělila obvinění.

    „Byl to hodný kluk, ale pak si našel holku, co jela v pervitinu. Ona šla na léčení a on do toho spadl,“ řekl Blesku bývalý kamarád boxera, jemuž nyní hrozí až doživotí.

    Na sociálních sítích mezitím neúspěšnému boxerovi lidé zakládají profily, kde o něm píší jako o dlouholetém uživateli tvrdých drog a také násilníkovi.

    „Zabil jsem člověka, ubil jsem ho zezadu kladivem, fetuju několik let, bil jsem ženy, mlátil jsem lidi za peníze, prodával jsem drogy, kradl jsem,“ píše se na instagramovém profilu Alainbanongovrah.

    Alain B. se přitom na Facebooku prezentoval jako mírumilovný muž a oddaný otec. Není tomu dlouho, co sdílel fotografie s těhotnou partnerkou.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 20:12 čtvrtek 2. prosince 2021. Anketa je uzavřena.

    • Tvl
      45
    • Trapas
      35
    • Haha
      13
    • Cože
      10
    • Sladký
      9
    • Super
      7
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...

    Vezmeme vás na titulní stranu
    Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

    jít naiDNES.cz