Jak by mohlo vypadat takové podzimní menu? Velmi pravděpodobně by na něm nechyběla dýně, jablka, řepa nebo ořechy.
Jako předkrm byste mohli ocenit kupříkladu recept na tuto velmi jednoduchou, chutnou a v podzimní sezóně také levnou polévku z dýně, kterou můžete naservírovat také kamarádům veganům!
Pokud byste si chtěli dát raději něco méně kalorického a poněkud více tradičního, doporučujeme tuto polévku, kterou můžete podávat také studenou. Jmenuje se chlodnik a vaří se zejména v Litvě či Rusku!
Postupme však k hlavnímu chodu. Jak již jistě tušíte, také tentokrát zůstaneme u řepy a dýně. Pokud chcete spíše něco lehkého, můžete zkusit salát z řepy, čočky a sýru feta.
Pokud se naopak chcete rychle a chutně najíst, v jednom hrnci snadno připravíte dýňové těstoviny. Podle autorky receptu stihnete uvařit dokonce do 15 minut!
Toužíte-li ještě po dezertu, rozhodně byste měli zkusit tento tradiční britský crumble koláč. Tedy jen, pokud se odvážíte koupit máslo!
Už máte chuť? Tak honem na nákup a potom alou do kuchyně!