Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Repre máme u zadku! Fotbaloví flamendři si měli v baru stěžovat, u snídaně z nich táhl chlast

    Českým fotbalem otřásá opilecký skandál reprezentantů Vladimíra Coufala, Jakuba Brabce a Jana Kuchty, kteří před klíčovým zápasem kvalifikace šli pařit do olomouckého baru. Podle zdroje Expresu si měli v nočním podniku stěžovat na atmosféru v národním týmu a v podnapilém stavu si údajně dělali legrácky, že mají repre slušně řečeno na háku. Druhý den ráno byl prý hříšníků u snídaně cítit alkohol.

    Na skandál českých fotbalový reprezentantů, kteří den před klíčovým zápasem s Moldavskem vyrazili pařit do olomouckého baru Belmondo, upozornil jako první server iSport.cz .

    Útočník Jan Kuchta a zkušení obránci Vladimír Coufal a Jakub Brabec vydrželi v nočním podniku až do ranních hodin. Když za nimi chodili fanoušci s prosbou o fotku, tak se příliš netvářili.

    Po sociálních sítích už kolují fotky a videa z víkendového flámu. Na jedné nahrávce je vidět, jak Brabec nepříliš jistým krokem přechází přes vozovku a Coufal ho zachraňuje před jedoucími auty.

    Spolu s hvězdnými reprezentanty byl v baru také obránce olomoucké Sigmy Filip Novák, člen Výkonného výboru FAČR Tomáš Neumann a také několik dalších hráčů z nižších soutěží.

    Podle zdroje Expresu z fotbalového prostředí reprezentanti Kuchta, Brabec a Coufal v podniku pařili s plejery z nižších soutěží a s některými společně klábosili na baru. „Stěžovali si na atmosféru v týmu a v nadsázce tvrdili, že mají repre u pr*ele,“ tvrdí fotbalista, který si nepřál být jmenován.

    Zrovna Vladimír Coufal se dlouhodobě pasuje do role jednoho z týmových lídrů. Nedávno se v jednom rozhovorů rázně postavil za kouče Šilhavého a vyvracel, že by v týmu byla špatná atmosféra.

    „Od doby, co přišel trenér Šilhavý, táhneme všichni za jeden provaz. Nikdo není víc než tým. Máme skvělou partu hráčů, trenérů, všech dalších lidí v realizáku, media týmu. O to víc mě mrzí, jak je reprezentace občas vnímaná. Všichni děláme maximum, abychom reprezentovali celou zemi co nejlíp,“ pravil před necelými dvěma měsíci Coufal, který nyní se svými parťáky Šilhavému vrazil kudlu do zad.

    Vladimír Coufal a Jaroslav Šilhavý

    Na snídani měl z hříšníků táhnout alkohol, Šilhavý mluvil o zklamání

    Krátce poté, co se fotky z olomouckého podniku dostaly na veřejnost, bylo trio hříšníků vyřazeno z národního týmu.

    „Pro mě je to velké zklamání a velká komplikace. Nešlo to udělat jinak. Hráči se omluvili a opustili sraz. Věřím, že to neovlivní naši přípravu na důležitý zítřejší zápas,“ řekl před novináři reprezentační trenér Jaroslav Šilhavý, který připustil, že by všichni „pařmeni“ pravděpodobně nastoupili v pondělí v základní sestavě.

    Server iSport.cz ve svém posledním článku také naznačuje, že Coufal, Kuchta a Brabec pravděpodobně mejdan zatajili před svými spoluhráči. Ostatní prý o flámu neměli ani ponětí, což rozhodně nesvědčí o zdravé atmosféře v týmu.

    „O akci jsem nevěděl, že se někam šlo, jsem se dozvěděl až ráno, když jsme měli přijít do společenské místnosti a řešit interní věci. Pak jsem slyšel ráno od kluků, že udělali chybu, které hodně litují,“ řekl na tiskovce kapitán Tomáš Souček.

    Z hříšníků šel údajně alkohol cítit ještě ráno na snídani. Krátce poté si vyřazení fotbalisté sbalili věci a opustili sraz.

    Kuchta, Coufal a Brabec se měli omluvit spoluhráčům a trenérům. Zatím se ale neomluvili veřejnosti, která má z jejich chování akorát legraci.

    Konkrétně hvězdný bek West Hamu Coufal se zachoval natolik hrdinsky, že si zamkl profily na sociálních sítích, kde je jinak velmi aktivní. Na bývalém hráči pražské Slavie si smlsl britský bulvár, který jeho předčasný odjezd z reprezentačního srazu nazývá potupou.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 18:30 úterý 19. března 2024. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      27
    • Haha
      19
    • Super
      12
    • Sladký
      11
    • Tvl
      10
    • Cože
      9