Jednička české repre Vaclík: Za chvíli bude bez práce, ale doma má tuhle sexy kočku

Po třech letech se emotivně rozloučil se španělskou Sevillou, kde prožil krásné časy. V létě se tedy z Tomáše Vaclíka (32) po vypršení kontraktu stane volný hráč a bude si muset hledat nové angažmá. Reprezentační jedničku, která se nyní chystá na blížící se mistrovství Evropy, to ale příliš mrzet nemusí. Těšit ho může pohled na sexy manželku Martinu, která nyní ukázala své dokonalé křivky v bikinách.

„Mohu říct, že opouštím Sevillu plný hrdosti po unikátní zkušenosti a splnění mnoha sportovních cílů, jako jsou postup do Ligy mistrů a vítězství v Evropské lize,“ napsal na sociální síti dojatý Tomáš Vaclík, který si nyní hledá nové angažmá.

„Lituju pouze toho, že jsem nemohl říct sbohem fanouškům přímo na stadionu Sánchez-Pizjuán. Naši příznivci jsou jedineční a nikdy na ně nezapomenu,“ dodal bývalý brankář pražské Sparty, který od klubu dostal zarámovaný dres s číslem 94. Přesně tolik soutěžních duelů totiž za Sevillu odchytal.

Zatímco Vaclíka trápí pocit nejistoty a neustále přemýšlí o tom, kde bude působit příští sezonu, jeho manželka Martina si plnými doušky užívá sluníčka a na Instagramu ukázala své dokonalé poprsí v bikinách.

„Tělo bohyně,“ objevilo se v komentářích pod fotkou.

Martina je kus!

Do Vaclíkovy manželky se zakoukali turečtí fanoušci, jimž se Martina natolik líbí, že lákají reprezentačního gólmana do klubu svého srdce. 

„Pojď do Besiktase,“ píší fandové slavného tureckého klubu na profilu Vaclíkovy sexy manželky.

Není to poprvé, co choť českého brankáře takto rozdráždila fotbalové fanoušky. Na Instagramu se pravidelně chlubí velmi žhavými fotografiemi a před časem dokonce manželovi nafotila sérii sexy snímků.

Martina je kus!

„Je pěkná, co?“ tetelil se tehdy blahem Vaclík, jehož manželka mu bude dělat ozdobu, kamkoliv půjde.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 17:43 neděle 26. září 2021. Anketa je uzavřena.

  • 22
  • 13
  • 12
  • 10
  • 10
  • 8