Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Sáhl jsi na Jardu, končíš! Satoranský to schytává od Čechů, on přilil olej do ohně

    Pouštět se na plná ústa do Jaromíra Jágra se nevyplácí! Sám to teď na vlastní kůži poznává nejlepší český basketbalista a hvězda NBA Tomáš Satoranský (28). Čeští sportovní nadšenci mu dávají co proto na sociálních sítích, kritizují každou jeho reklamu a vzkazují mu: Na Jardu nemáš! Dvoumetrový rozehrávač Chicaga Bulls mezitím celou kauzu okomentoval slovy, která vlnu nevole jistě nezmírní.

    Tomáš Satoranský válí v NBA za Chicago Bulls a s ročním platem deset milionů dolarů je nejlépe placeným českým sportovcem. 

    Na loňském světovém šampionátu byl klíčovým mužem tažení českého reprezentačního výběru turnajem. Podceňovaný tým dotáhl až do čtvrtfinále a fanoušci ho milovali.

    Stačilo ale jedno vystoupení v rádiu Expres a ze Satoranského je pro české sportovní fanoušky veřejný nepřítel číslo jedna.

    Slavný sportovec se v živém vysílání nehezky vyjádřil na adresu legendárního českého hokejisty Jaromíra Jágra. Na otázku, který slavný člověk ze světa sportu ho zklamal, Satoranský bez váhání odpověděl, že právě slavná osmašedesátka, a moderátorům vysvětlil, proč tomu tak je.

    „Všichni jsme si ho idealizovali, že byl pro nás největší dříč, a pak ten člověk dělá reklamu na elektrokola... Je to špatný, prostě pro mě skončil!“ řekl v éteru na plná ústa basketbalista, podle něhož by Jágrova tvář byla vhodnější například pro reklamu na zdravou výživu.

    Od té doby uběhl více než týden a Satoranský schytává drsnou kritiku ze všech stran. Ozval se například legendární hokejista Jiří Holík, do basketbalisty ale pálí také čeští sportovní fanoušci na sociálních sítích. Ano, správně, to jsou ti, kteří ho ještě nedávno měli za boha!

    „Legendám, jako je Jágr, takovým velikánům nesaháš ani po kotníky. Jarda byl nejlepší hokejista na světě, ty jsi ve vší úctě jenom nejlepší v Česku. Že odsuzuješ reklamu na elektrokola, je třeba si uvědomit, že můžeš zestárnout, může se ti stát nějaký úraz a najednou zjistíš, že elektrokolo se ti náramně hodí,“ píše Satoranskému fanoušek Martin.

    Satoranský leží Čechům hluboko v žaludku.

    Satoranský reaguje: Jarda byl můj vzor, ale zklamal mě!

    V diskuzích se pochopitelně objevují i vulgární urážky. Sám Satoranský nemůže uvěřit tomu, jak silné emoce svým vyjádřením vzbudil.

    „To jsem vůbec nečekal. Nechtěl jsem, aby to byla nějaká aféra,“ řekl Satoranský deníku Blesk.

    Basketbalista ale jedním dechem dodal, že za svou kritikou si stojí.

    Stojím si za tím, co jsem řekl. Pro mě jako pro někoho, kdo viděl v Jaromíru Jágrovi velký vzor, to bylo jen zklamání. On motivuje lidi k pohybu, a udělá reklamu na něco, kde nemusíte makat a můžete si to udělat snadnější. Což on v kariéře nikdy nedělal. Vždycky si přidával a pracoval,“ soudí Satoranský.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 16:56 čtvrtek 10. prosince 2020. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      100
    • Super
      79
    • Haha
      54
    • Tvl
      50
    • Cože
      45
    • Sladký
      45
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...