Nejvíce sexy fanynka Čechů na MS: Manželka obránce Kundrátka jede bomby v Dubaji!

Český hokejový obránce Tomáš Kundrátek (32) bojuje se svými parťáky na světovém šampionátu ve Finsku. Sní o medaili, jedno zlato ale už má třinecký bek doma! Na mysli máme jeho sexy manželku Alannah, která svému milému fandí na dálku z Dubaje, kde je na dovolené. V zemi šejků to krásná Kanaďanka pořádně rozjíždí a Instagram zásobuje žhavými snímky z pláže. Na některých fotkách má slušivé bikiny, jinde je zase „nahoře bez“!

Zatímco Tomáš Kundrátek odletěl s hokejovou reprezentací do Finska prát se o medaile, jeho manželka Alannah vyrazila na dovolenou do Dubaje.

V zemi šejků dělá krásné Kanaďance společnost mimo jiné manželův spoluhráč z Třince Petr Vrána, jemuž se loni utopila manželka v zamrzlé přehradě, když se snažila zachránit psa.

Třinecký kapitán se v minulosti nechal slyšet, že právě Kundrátek a jeho manželka mu v těžkých chvílích hodně pomohli a byli mu velkou oporou.

Krásná Kanaďanka si dovolenou v Dubaji patřičně užívá. Do exotické destinace vzala i své dvě děti. Kromě popíjení lahodných drinků na baru se Kundrátková baví tím, že vystavuje své dokonalé křivky na tamní pláži.

Alannah Kundrátek je kočka!

Na Instagramu pak provokuje fanoušky a své kamarády žhavými snímky. Na některých fotkách má na sobě Alannah sexy bikiny, jindy je ale nahoře bez a ňadra si zakrývá slaměným kloboukem.

Alannah Kundrátek je kočka!

Podpora z Dubaje Čechům svědčí

Během dovolené v Dubaji ale Alannah nezapomíná podporovat manžela. 

Do Stories nedávno přidala fotografii, na které pózuje v manželově dresu. „Do toho! Fandím z Dubaje,“ připsala k snímku krásná matka dvou dětí.

Kundrátkova manželka jede bomby v Dubaji!

Její podpora zatím Čechům na mistrovství světa svědčí. Parta kouče Kariho Jalonena naposledy porazila Německo a v sobotu odpoledne Pastrňáka a spol. čeká semifinále s Kanadou.

Komu bude asi sexy Alannah držet palce?

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 23:28 sobota 24. září 2022. Anketa je uzavřena.

  • 29
  • 17
  • 15
  • 10
  • 8
  • 6