Úterý 30. dubna 2024, svátek má Blahoslav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Tadeáš Růžička dal pěstí dívce v bistru. Přítelkyni nutil ke kopancům a bití. Vše je na kamerách

    Dívka tvrdí, že ji v Holešovicích napadl zápasník Tadeáš Růžička. Také měl údajně hecovat svou vlastní přítelkyni, aby na ni a její kamarádku útočila. | foto: Expres.cz

    Ze dna nahoru, z ulice na vrchol, zpívá se v písničce, kterou pro zápasníka Tadeáše Růžičku složil raper Yzomandias. Když Mawar před časem nastupoval do klece organizace Clash of the Stars a fandila mu celá hala, skutečně se zdálo, že na vrcholu je. Od té doby ho ovšem kosí jeden skandál za druhým, tentokrát se dokonce objevilo svědectví dívky, kterou měl napadnout v ranních hodinách v pražských Holešovicích. Předcházet tomu mělo hrubé chování k vlastní přítelkyni.

    Svědectví se objevilo ve facebookové skupině Letenská parta. Incident se měl odehrát v ulici Milady Horákové, konkrétně před fastfoodem Burrito Loco.

    Dívka jménem Alena C. tam měla postávat se svou kamarádkou, když si všimly Tadeáše Růžičky s jeho partnerkou. V tu chvíli netušily, že se jedná o uznávaného zápasníka, dvojici ale nešlo přehlédnout.

    „Dne 13. srpna jsme byly s Eliškou svědky incidentu s Tadeášem Růžičkou, kdy brutálně vyhrožoval svojí přítelkyni a naváděl ji k tomu, aby Elišku zmlátila (o což se na jeho povely pokoušela), a následně mi dal pěstí,“ napsala dívka a hned poté se rozepsala, jak se celý incident odehrál.

    „V brzkých ranních hodinách vešel pár do Burrita Loca. Pozorovala jsem plačící slečnu a kluka, který jí poroučí, ať mu koupí jídlo, že má hlad. Slečna se pokoušela odejít, ale on ji vždy od dveří dotáhl směrem k pultu. Říkal jí, že jí znásilní někoho z rodiny, že ji zmlátí, že je nemožná, že by se za sebe měla stydět,“ popisuje.

    Dívky se prý partnerce Tadeáše Růžičky pokoušely pomoci, ale ona se ho měla bát, a tak s poděkováním odmítla. Po chvíli s ním odešla, jenže pak věci zase nabraly nečekaný spád.

    „Slečně jsme nabídly pomoc a zeptaly se, jestli je v pořádku. Stále plakala a děkovala nám, ale říkala, že musí zpátky za přítelem. Bála se ho. Následně jsme sledovaly jejich odchod, kdy ji asi o 100 metrů dál vzal za vlasy a hodil s ní po kovové zábraně. Vyšly jsme tedy jejich směrem. Slečna zabočila do ulice a Tadeáš pokračoval, přičemž jsme na něj křičely a snažily se ho konfrontovat s jeho chováním. Najednou byl strašně milý a říkal nám, že jsme celou situaci špatně pochopily. Nemělo smysl mu dál říkat, že je č*rák, takže jsme se otočily zpátky směrem domů,“ uvádí dívka jménem Alena.

    Tadeáš Mawar Růžička nastupuje do klece.

    Růžička pak měl údajně svou vlastní partnerku nabádat, aby na dívky útočila, načež ta se o to skutečně pokoušela. Pak prý udeřil sám zápasník, když se jedna z napadaných dívek pokoušela zasáhnout a vrazila mu facku.

    „Zastavily jsme se opět u Burrita a po chvíli se dva zmínění spolu objevili. Slečna začala do Elišky bít pěstmi a kopat ji. Vedle ní stál Tadeáš Růžička a dával jí povely typu ‚Zabij ji‘. Poté Elišce plivnul do obličeje. Byla to dost vyhrocená situace a detaily mi už mozek vymazal. Já na kluka, který svoji sjetou holku instruoval k bitce, mluvila. Už si nepamatuju, co konkrétně řekl, ale by to fakt nechutný, takže jsem mu dala facku, načež jsem vzápětí dostala brutální dělo pěstí,“ informuje dívka.

    Zveřejnila dokonce fotku, na které má fialové oko. Jde prý o následky úderu, který jí Tadeáš Růžička zasadil. Expresu řekla, že celou věc už řeší policie.

    „Jelikož jsme vůbec nevěděly, o koho se jedná, nenapadlo nás vytáhnout telefon nebo cokoliv točit. Slečna z Buritta Loca naštěstí věděla, o koho se jedná, a volala policii. Je možné, že tam budou nějaké kamerové záznamy. Dnes jsem byla situaci dovysvětlit na policii v Praze 7 a nesla tam lékařskou zprávu. Rentgen mám ale v pořádku. Myslím, že kluk věděl, jak přesně mi ji dát, aby mi neublížil,“ sdělila nám Alena.

    Napadená dívka ukázala následky napadení, kterého se podle ní měl dopustit zápasník Tadeáš Růžička.

    „Slečna byla určitě pod vlivem nějakých otupujících drog, ten Tadeáš mluvil o závislosti na xanaxu. On rozhodně nebyl nijak extra opilý, pochybuji sice, že by byl okolo druhé hodiny ranní střízlivý, ale rozhodně nebyl ožralý. Policie řekla, že se to bude řešit,“ dodala.

    Redakce kontaktovala samotného zápasníka, který ale nezvedal telefon a na zprávy nereagoval. Aktuálně na sociálních sítích zveřejňuje fotky a videa ze soustředění.

    Policie mezitím Expresu řekla, že incident, který se v onen čas na onom místě odehrál, vyšetřuje. Striktně ale odmítla potvrdit totožnost kohokoliv ze zúčastněných.

    „Mohu potvrdit, že kolegové z místního oddělení Letná prověřují incident mezi několika osobami, který se stal 13. srpna v časných ranních hodinách před jednou z provozoven v ulici Milady Horákové. Incident je prověřován pro podezření ze spáchaní přestupku proti občanskému soužití. V tuto chvíli probíhá vyhodnocení kamerových záznamů a výslechy svědků. To je vše, co lze k dané věci sdělit,“ uvedl policejní mluvčí Jan Rybanský.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 14:14 středa 13. prosince 2023. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      63
    • Tvl
      39
    • Haha
      25
    • Cože
      20
    • Sladký
      15
    • Super
      14