Fotbalisty nakazila dívka z Karvinska! Měla příznaky, tvrdí svědek z klubu

Juniorští fotbalisté Sparty, Bohemians a Dukly vyrazili na divoký mejdan do pražského podniku Techtle Mechtle. Později se ukázalo, že se několik desítek talentovaných sportovců v baru nakazilo koronavirem. Redakci Expresu dva na sobě nezávislé zdroje sdělily, že fotbalisty měla nakazit tamní barmanka. Vedení podniku to ale rázně popřelo a ozval se další svědek! Jak to tedy bylo?

Fotbalové naděje pařily v klubu Techtle Mechtle v sobotu 11. července, mladí sportovci tam zapíjeli konec sezony. Podle oficiálních zpráv se na večírku nakazilo kolem šedesáti osob koronavirem a přes sto lidí skončilo v karanténě.

„V karanténě je teď vlastně pět fotbalových mančaftů i s členy realizačního týmu,“ řekl nám člověk, který je v kontaktu s nakaženými fotbalisty, ale přál si zůstat v anonymitě.

Podle našeho zdroje z prostředí juniorského fotbalu měla mladé fotbalové naděje nakazit zhruba pětadvacetiletá barmanka, která má prý k fotbalistům dlouhodobě „velmi blízko“.

„Je jí 25 let, je to blondýna a má s mladými fotbalisty velmi dobré vztahy. V ten večer tam byla a bavila se s nimi,“ řekl nám zdroj.

Barmanka to nebyla, tvrdí klub

Proti tomuto tvrzení se ale rázně postavilo vedení podniku, kde párty probíhala.

„Můžeme potvrdit, že náš klub navštívilo dne 11. července 2020 děvče, které zřejmě mělo nákazu covidem-19 a zúčastnilo se párty s mixem mladých pražských sportovců a dokázalo je nakazit. Můžeme však jednoznačně prohlásit, že šiřitelem nákazy nebyl nikdo z personálu klubu. Klub je nadále otevřen,“ uvedl klub Techtle Mechtle na svých facebookových stránkách.

Svědek: Nakazila je dívka z Karvinska! Měla příznaky

Redakci Expres.cz se povedlo spojit s člověkem, který klub Techtle Mechtle navštěvuje pravidelně a byl i na zmíněném večírku, kde se objevili mladí fotbalisté. 

I on tvrdí, že sportovce nenakazila zaměstnankyně podniku, ale jistá mladá slečna z Karvinska, kde je situace kolem pandemie koronaviru nejvíce kritická.

„Přicestovala z Karvinska, měla příznaky nemoci, a přesto se šla bavit se svými kamarády do tohoto klubu,“ řekl nám svědek, který po párty skončil ve čtrnáctidenní karanténě.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 16:02 čtvrtek 19. listopadu 2020. Anketa je uzavřena.

  • 68
  • 61
  • 50
  • 45
  • 43
  • 40